Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 8 dl bor megfelel 2 dl votkanak?

8 dl bor megfelel 2 dl votkanak?

Figyelt kérdés

A bor 14 de kerekitve 10%-os

A votka 37 de kerekitve 40%-os tehat a bor ha kerekitunk pont a negyede vagyis a negyszereset kell meginnom(2•4=8)

Akkor ha megiszok 8dl bort akkor az egyenlo a 2 dl votkaval

Tudom, hogy kerekitve van de tenyleg csak ugy kb. ?

Ehgyomorra innam, 60 kilos 18 ev alatti lany

2018. jún. 4. 15:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%
#9 a fiúk gyorsabban bontják le átlagosan, persze egyénfüggő. Meg mondjuk azbse mindegy h tömény vodka v sör. Töményebb nagyobbat üt. Meg persze számít h mennyi idő alatt iszod meg. Pl már reggeltől elkezded és éjfélig iszol, egyenletesen elosztva vagy alapozásként a diszkó előtt lehúzod 20 perc alatt. Számít eszel-e közben, kevered-e mással stb. De így látatlanba 60 kg lánynak soknak tűnik, éhgyomorra pláne. Ja, és persze szamít mennyire iszik rendszeresen az illető.
2018. jún. 4. 16:45
 12/13 anonim ***** válasza:
74%

Lehet.

Én egyszer 1 sört, utána meg 3-4 deci jó erős házipálinkát ittam meg egy éjszaka alatt, és csak egy kis mogyorót ettem mellé. Akkor nem volt baj, csak kellemesen bódult állapotba kerültem, másnap viszont azt hittem, megdöglök. :D Szóval erre is vigyázni kell.

2018. jún. 4. 16:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Azért bírom mikor ki akarjak szamolgatni előre hogy mennyi kell ebből vagy abból... elég ha kicsit kevesebbet pihentél előtte, vagy épp másféle ételt eszel, esetleg mivel alny vagy, épp a hormonjaid kicsit fel vannak akvarodva, és hopp, totál másképp fog hatni mint várnád.

Én 85kg-os férfi vagyok, van hogy 5 sör és mellé 5 rövid után még semmi bajom nincs max a kedvem jobb még kicsit, van hogy 2 sör és 2 feles után érzem, hogy elég lesz. Nem lehet ezt megjósolni, egyszerűen kell, hogy legyen az emberben annyi, hogy tudja mikor elég. iszol egy kicsit, érzed a hatását, ha jó, akkor jó, ha még ekvés iszol rá, de nem elhet úgy, hogy oké kiszámoltam, ledöntök enyit, az biztos igy fog hatni.

2018. jún. 7. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!