A "fény" nevű italba bármilyen vodka megfelel?
Figyelt kérdés
Nem a "vodkaízű" kommersz szeszes-italokra gondolok.2012. márc. 22. 17:48
1/7 anonim válasza:
Hát ne tegyél valami nagyon szar vodkát, mert attól elég keményen másnapos leszel, ha sokat iszol, de ha ez nem zavar, akkor végül is bármilyen megfelel hozzá.
2/7 anonim válasza:
Mert van a lidlben is olyan ami nem kommersz vodka ízű szeszesital, hanem rendes vodka, és mégis bitang szar íze van, és elég kemény másnaposságot okoz.
3/7 anonim válasza:
Én vodka-téren azt mondom, hogy minimum Kalinka. A Royal is hasonló áron van, de az bitangpusztulatos másnapot okoz, a Kalinka viszont soha. Legalábbis nekem ez az évtizedes tapasztalatom velük.
4/7 anonim válasza:
Én is amióta egyszer egy lidlös akciós 1200Ft/0.7l vodkátol meglehetősen másnapos lettem, és rohadtul fájt a fejem azóta a Kalinkánál, meg a Royalnál rosszabbat nem veszek.
6/7 anonim válasza:
Ja, minimum Kalinka. Annál már csak jobbat. Szarabbat semmiképp.
7/7 anonim válasza:
Jah, a Kalinkánál azért ne legyen rosszabb. Mi fel is szoktuk vizezni egy kicsit (7 dl vodkához 2-3 dl vizet), de még így is eléggé üt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!