Már kimehetett az alkohol a szervezetemből?
Múlt éjjel volt egy kis összerözzenés, természetesen alkohol társaságában. Ma délután vezetnem kellene, de tartok egy kicsit ha esetleg megállít a rendőr.
Interneten utánanézegettem, találtam különféle kalkulátorokat amik kiszámolják körülbelülre, hogy mennyi lehet a véralkoholszint ha megadod hogy miket ittál és mennyi ideje. Van amelyik 0-át írt, de volt amelyik 0,5-öt. Érdekelne a véleményetek.
Szóval múlt este olyan 8 óra körül kezdődött, 11-ig bement kb egy üveg pezsgő, 2 sör meg vagy 3-4 rövidital. Ekkor már finoman fogalmazva is jól éreztem magam. 11 után, olyan éjfél-1 között már csak 1 sör ment le, utána semmi. A vezetésre olyan 6 óra tájékán kerülne sor, tehát majdnem 18 óra eltelik az utolsó ital óta. Egyébként semmi másnapossági tünetem nincs, jól érzem magam, éber vagyok, nem fáj a fejem, koncentrálni is tudok.
Tudom, hogy embere válogatja kinél mennyi idő alatt bomlik le, de érdekelne a véleményetek.
Sajnos nem tudom. :/
De szerintem már vezethetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!