Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Bombay Sapphire Jin Tonic-nak...

Bombay Sapphire Jin Tonic-nak milyen az íze?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy a Bombay Sapphire-t megéri meg venni 8 ezer forintért majd esetleg egy jó bulihoz és, hogy milyen ízű az íze mihez hasonlít?

2018. jan. 31. 09:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Egy viszonylag jó GIN.

A Jin az nem tudom mi akar lenni.

2018. jan. 31. 10:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyik tescoban láttam most kiárusítva -50%-al 8500Ft helyett 4250Ft-ért, gondolkoztam rajta hogy megvegyem-e de nem vettem meg mert csak az üvege tetszett :D Amúgy nem vagyok oda a gin-ért se, meg a gin tonicért se. Szerintem ha nem ittál még gint kezdjél egy olcsóbbal hogy ne érjen csalódás ha nem jön be. Én is Finsburyvel meg Gordon's-al kezdtem és nem jött be. Keresztapám egyszer megkínált Bombay Sapphire-al de az se. Ha mégis amellett döntesz 8000-et akkor sem ér. Netes webshopokban 6000 körül szokott lenni. Metroban meg karácsonykor 5000 volt. 8k-ért ne vedd meg én azt mondom.
2018. jan. 31. 11:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Bombay Sapphire a kedvenc ginem. Nem tiszta alkoholíze van, hanem finom fűszeres. A gin fizz abból a legfinomabb.
2018. jan. 31. 11:58
 4/7 anonim ***** válasza:
A Bombay még pont az iható szint alatt van, ha rendes gint akarsz, akkor Hendrick's-től kezdődik, amit már megvennék. Az olcsó gin olyan, mint az olcsó whisky, a sima piros JW vagy a Jim Beam is élvezhetetlen.
2018. jan. 31. 13:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Oké és a Hendrick mennyibe kerűl,mert láttam ott egy italt 9999 forintért is, de az nem tudom, hogy gin e vagy az mi és a nevére már nem emlékszem, de azt hiszem ilyen gömbölyükés vagy hórdos üvegbe volt ha jól emlékszem!
2018. jan. 31. 22:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja most tűnik fel, hogy pont valami ilyesmi üvegbe volt az a 10 ezres is! Az is lehet pont ezt láttam 10k-ért a tescoban!
2018. febr. 1. 00:41
 7/7 anonim ***** válasza:
10 körül már simán lehet venni és jelentősen jobb, mint a Bombay.
2018. febr. 1. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!