A Kozel sör milyen?

Figyelt kérdés
Jó vagy rossz sör? Keserű?

2018. jan. 29. 18:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
33%
Ha a keserűség kérdéses számodra, inkább igyál málnaszörpöt...
2018. jan. 29. 18:09
 2/12 anonim ***** válasza:
67%
Az eredeti cseh Kozel jóféle középkategóriás sör, az itthon kapható licenszes bóvli Kozel egy sz*r. Mint minden alsóerjesztésű világos sör, ez is keserű.
2018. jan. 29. 18:09
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Iható. Minden sör keserű. Az olcsóbb fajták közül középkategóriás - szerintem. Kozelt még én is ittam, pedig nem szeretem a sört. De nyári melegben jólesett. Vagy egy hétvégi ebéd után egy pohárral.
2018. jan. 29. 18:11
 4/12 anonim ***** válasza:
2-es! Na bakker, mintha összebeszéltünk volna, én is középkategóriát írtam. :D
2018. jan. 29. 18:12
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szeretem a keserű ízt. A heineken, kőbányai, soproni, borsodi sört eddig gond nélkül megittam, úgyhogy szerintem a kozellel sem lesz bajom.
2018. jan. 29. 18:14
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
Eredeti csah kozelt még nem ittam de szerintem az itthon kapható sem egy olyan rossz sör az árához és az itthoni sörárakhoz képest. Amúgy szerintem a Kozel keserűbb mint az általad említett sörök. A Kozellel kb. egy árba Lövenbrau, Hoffbrau, Steffl van, azoknak mind sokkal vizesebb az íze ha nem szereted a keserűt azokat ajánlom. Cseh sörök úgy általában keserűbbek az átlagnál. A Kozel, Staropramen még nem vészesen, de a Krusovice meg Pilsner Urquell az igen keserű. Nekem pont azért a kedvenceim. A kozel is az a maga árkategóriájában.
2018. jan. 29. 18:25
 7/12 anonim ***** válasza:

Szerintem finom. És tényleg megfizethető ára van.

Nem vagyok nagy sörszakértő, ezért lehet, nem mérvadó a válaszom.

2018. jan. 29. 18:49
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha a Heinekent, Sopronit, Borsodit megittad, a Kozel semmivel sem keserűbb. Nagy csalódás nem ér.

(Nemtom'hányas válaszoló voltam, asszem' 3-as.)

2018. jan. 29. 18:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Jóformán az egyetlen olcsó sör, amit meg tudok inni (s egész OK, bár sört nem annyira ízért iszom, mint pl. a whiskyt), mert a többi keserű. Főleg a barna jön be, de a sima is jó.

Persze ez az én ízlésem.

Keserűnek még nem éreztem, pedig nekem még a grapefruit is határeset a keserűsége miatt, kávéból pedig egyetlen fajtát ismerek, ami nem túl keserű számomra (de azt sem iszom meg feketén, általában).

2018. jan. 29. 19:17
 10/12 anonim válasza:
100%
Tuborg-ot igyál, ha nem szereted a nagyon keserű söröket.
2018. jan. 29. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!