Ilyen állapotában megihatom a sört?
Sziasztok! Panel házban lakom, ma elindultam a boltba kb 10 perc volt mire visszaértem és azt vettem észre, hogy a kaputelefon tetejére volt rakva egy dobozos sör(bontatlan Kozel, minőségét megőrzi: 2015.10.26). Megfogtam megszagoltam nem volt semmilyen szaga. Mivel napra lett kirakva meleg/forró volt. Felhoztam a házba kihűlt és beraktam a hűtőbe. Jelenleg jég hideg. Pár nap múlva meginnám annak ellenére, hogy én még szilveszterkor se iszom alkoholt de hűsítőnek jó lenne.
Ti meginnátok anélkül, hogy tudnátok ki rakta oda?
Amúgy meg, ha már felmelegedett a napon, nem is biztos, hogy jó még... Valószínű valaki lerakta mert tele volt a keze és ott felejtette, kicsi az esély, hogy beletettek valamit és észrevehetetlenül visszazárták.
Ha amúgy sem iszol alkoholt, akkor viszont pont nem ez fog felfrissíteni egy forró napon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!