Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A hűtőben van 2 napja a...

A hűtőben van 2 napja a felbontott sör. Megihatom még?

Figyelt kérdés
2012. nov. 26. 17:36
 1/7 anonim ***** válasza:
sok értelme nincs
2012. nov. 26. 17:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Van egy haverom, aki pultosként dolgozik, tehát ért valamit az alkoholokhoz. Egyszer pont beugrott egy házibuli utáni reggel, talált egy bontott sört az asztalon, és hiába figyelmeztettem hogy az este óta ottvan nyitva, azt mondta hogy a sör még egy hét múlva is iható. Magyarázta hogy miért van így, de már nem emlékszem.

Minden esetre én akkor sem innàm meg, de ez az én finnyásságom, mások simán megisszák és nincs tőle semmi bajuk.

Kóstold meg,ha nincs eltérés ízben, akkor egészsègedre :)

2012. nov. 26. 17:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Bajod nem lesz tole, max nincs mar benne szensav es nem valami finom.
2012. nov. 26. 18:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor megiszom..,remélem tényleg nem lesz bajom
2012. nov. 26. 18:18
 5/7 anonim ***** válasza:
25%
Sört nem érdemes bontva tárolni ki kell önteni a francba ha már nem kívánod, már csak azért sem mert egy átlagsör nem ér annyit, hogy fintorogva legyűrd. Amúgy meg bárki bármit mond a sör megromlik, esetleg egy hétig hűtőben tárolva talán még nem de jó fosást kívánok annak aki egy hetes bontott sört képes meginni.
2012. nov. 26. 19:59
 6/7 anonim ***** válasza:
meginni megihatod, de sok élvezetet nem lesz benne :D
2012. nov. 27. 17:50
 7/7 anonim ***** válasza:
ja szénsav nélkül csodás élmény
2012. nov. 27. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!