A Jack Daniel"s-nek milyen íze van?
Figyelt kérdés
Ha lehet hasonlítani valamihez, akkor mihez lehet?
Milyen ízvilága van?
#Jack Daniels #tenessee
2018. jan. 23. 21:38
2/9 anonim válasza:
Első akkor még nem ittál normális whiskyt
3/9 anonim válasza:
nem azt mondtam,hogy Jameson,hanem hogy hasonlít a whiskyre
4/9 anonim válasza:
Ne vegyél divatmárkát, jack deniels helyet jobban járnál ha bele pisilnél egy üvegbe és öszekevernéd tiszta alcoholal
6/9 anonim válasza:
Vaníliás, édeskés, kicsit füstös. Nem egy nagy durranás, de általában ez a legjobb tömény, amit vendéglátóhelyek kapni lehet.
7/9 anonim válasza:
Nyilván van egy alap "whisky íze" mint minden whiskynek de a Jack esetében ez gyenge. Karaktere alig van, viszont viszonylag lágy ezért a legtöbb ember számára a legihatóbb a divatmárkák közül. Szerintem az egyik legrosszabb ár-érték aránnyal bíró whisky. A Chivas vetekszik még vele. A Jack árán inkább Jim Beam Black vagy Ballantines 12 amit előszeretettel veszek, de még egy Tullamore vagy Jameson is jobb. Igaz kicsit merész így összehasonlítani skót, ír és amerikai whisk(e)yt de mégis számomra mindent összevetve a maga árkategóriájában a leggyengébb vétel. Azt viszont hozzátenném hogy én már nem vagyok kezdő piás, nekem a karakter többet számít mint a lágyság. Neked lehet a Jack lesz a kedvenced mint oly sok kezdőnek.
8/9 anonim válasza:
Határozottan kivehető a vaniliás íz amit az első töltésű hordó ad.
9/9 Dj Bax válasza:
NEm érdekel engem kineki mi az igazi meg szakértők szerint azt iszom ami nekem ízlik és ez ízlik nekem meg a tullamore dew legyen finom íze hiába díjnyertes valami ha fos az íze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!