Beautygirl97 kérdése:
Hol tudok venni Jack Daniel's-t jó áron? (Elsősorban Debrecen érdekelne)
Figyelt kérdés
2017. okt. 22. 00:39
1/5 anonim válasza:
Te is a hétvégi bebszós társulásokat képviseled? Sehol sem vegyél, mert elkap a gutó. Bár nektek már úgyis mindegy.
4/5 anonim válasza:
Metroba 7200Ft az 1 literes, az elég jó ár.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm így 4 év után a válaszokat!😅 Nagyon megütött az első ember kommentje...a magyar mentalitás kijött rendesen. Megítélt egy kérdésem alapján.. életemben nem ittam előtte ilyen italt, de szerintem a szilveszteri 3 korty pezsgőn kívül sem nagyon semmit, a barátomnak aki már azóta a férjem szerettem volna a születésnapjára venni a diákmunkás fizetésemből amit akkoriban még nagyon számolni kellett hogy kijöjjön a kaja albi stb.. 😅 és nem..ő sem volt egyáltalán bulizós, egyszer kínálta meg valaki vendégségben és ízlett neki,így gondoltam meglepem, azóta sem vagyunk alkoholisták, minőségi italokat fogyasztunk ha már iszunk és ez is egy pohár kb 3 hónapban egyszer...mert kb ekkor van születésnap vkinek..de köszönjük így ismeretlenül a személyleírást 😅😅😅
2021. ápr. 17. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!