Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit csináljak ha másnapos...

Mit csináljak ha másnapos vagyok, de ma este megint innom kell?

Figyelt kérdés

Tegnap kicsit többet ittam a kelleténél. De probáltam kihányni , ami bennem volt lefekvés előtt.

Nem sok jött ki, utána még ettem majd ittam sok vizet. És reggelre nem fájt a fejem semmi bajom nem volt. De most elkapott a hányinger lehet a kajától mert elég sok hamburgert ettem mem rég.

Szerintetek mit csináljak hogy ne hányjak? Ma még kène innom mivel egyik jóbarátom 18. szülinapja lesz és rengeteg pia lesz . Valamit ugy is kell innom.

2018. jan. 20. 15:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
38%
Héló emberek, ti talán nem bäsztatok be 18 évesen, akár egymást követő napokon is? Ha a válasz nem, akkor mit kerestek a kérdésnél? Ha a válasz igen, akkor meg tanácsot adjatok, ne okoskodjatok.
2018. jan. 20. 19:46
 12/18 anonim válasza:
54%
Elkoveted azt a hibat,hogy abba hagytad az ivast..nem hagytad volna abba,nem lennel masnapos es ugyan ugy ki ihatnad baratod vagyonat..xddd
2018. jan. 20. 20:45
 13/18 anonim válasza:
Kezdj el sört inni, akármennyire nem kívánod. Hidd el, sokkal jobban leszel.
2018. jan. 20. 22:26
 14/18 anonim ***** válasza:

"Héló emberek, ti talán nem bäsztatok be 18 évesen, akár egymást követő napokon is? "

Miért lenne kötelező tiniknek részegeskedni?

2018. jan. 21. 13:58
 15/18 anonim válasza:
Kutyaharapást szőrivel! Evés közben jön meg az étvágy.
2018. jan. 21. 15:53
 16/18 anonim válasza:
igyál rá tesó :D, meglátod jobb lesz, vagy , ha nem sz;ívjál jointot, az még jobb :D
2018. jan. 21. 18:12
 17/18 A kérdező kommentje:

Na végül elmúlt a hányingerem,és tegnap nagyon totálra ittuk magunkat. Jo buli volt,habár ma csak 5x hánytam, másnaposság bolondság. :D

Köszi a válaszokat ;)

2018. jan. 21. 20:13
 18/18 anonim ***** válasza:
75%
Ha ennyire kicsinál az alkohol, minek iszol? Tönkreteszed a májadat.
2018. jan. 23. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!