Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit tudok tenni, ha sokat...

Mit tudok tenni, ha sokat kell WC-re járnom az alkoholos italoktól?

Figyelt kérdés

Ha sört, pálinkát vagy hasonlót iszok, akár csak 2-3 decit, akkor nagyjából 15 percenként kell WC-re mennem több órán keresztül.

Pár hét múlva vidékre megyek buliba és mivel alkohol után nem vezethetek így a busz marad, amivel 1 órás az út. És hát így már gondolom mindenki tudja, hogy mi a probléma.

Tudtok valami módszert hogyan "edzem" magamat, hogy tovább bírjam, vagy ahogy ilyen helyzetben mondani szokták, "kössek rá csomót"?

2018. jan. 17. 21:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Akár hülyeség akár nem de nem kell inni alkoholt csak vizet lehet hogy az elején szar ízű de utána meg fogod szokni, és sokkal kevesebbet kell járnod wcre mivel pl a cukros italokból is csak szomjasabb leszel és többször is mész wcre, pontozzatok le nyugodtan.
2018. jan. 18. 02:21
 12/17 anonim válasza:
Vigyél üres üvegeket.
2018. jan. 18. 10:33
 13/17 anonim ***** válasza:
Ne igyál!
2018. jan. 18. 15:35
 14/17 anonim ***** válasza:
2018. jan. 18. 18:31
 15/17 anonim válasza:
Menj kocsival, és aludj ott!
2018. jan. 18. 18:43
 16/17 A kérdező kommentje:
köszi, már megvolt :) nem ment be a buszon, kerültem a sört, így csak vodkát ittam, busz előt 2-3szor voltam intézni a "dolgot", így kibírtam a buszozást.
2018. jan. 20. 21:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy!
2022. nov. 4. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!