Mit tudok tenni, ha sokat kell WC-re járnom az alkoholos italoktól?
Ha sört, pálinkát vagy hasonlót iszok, akár csak 2-3 decit, akkor nagyjából 15 percenként kell WC-re mennem több órán keresztül.
Pár hét múlva vidékre megyek buliba és mivel alkohol után nem vezethetek így a busz marad, amivel 1 órás az út. És hát így már gondolom mindenki tudja, hogy mi a probléma.
Tudtok valami módszert hogyan "edzem" magamat, hogy tovább bírjam, vagy ahogy ilyen helyzetben mondani szokták, "kössek rá csomót"?
nekem is főleg az.
még ha az alkoholtartalmat nézzük úgy is, kevesebbet kell pl pálinkából inni.
Az normális, hogy alkohol után gyakrabban kell vécére járnod, de az azért nem, hogy 15 percenként. :)
Biztos, hogy nem bírod tovább? Próbáld ki előtte! ;)
De minek akarsz annyit inni? Én, ha iszom sört, egy pohárral szoktam, az kb. 3 deci lehet, semmi bajom tőle, nem is kell többször vécére mennem, mint egyébként. Ebből kiindulva, ha kétszer ennyit iszol meg, és abbahagyod hazautazás előtt 1-1,5 órával, akkor ki fogsz bírni egy órát a buszon.
2 pohártól többet, vagy 1 korsótól többet, ami azt hiszem fél liter, minek is akarnál többet inni?
Hu nekem volt, hogy 10 percenként, de csak az elején.
Szerintem egy órát kibírsz, utána leszállsz máris pisilhetsz, elbújva.
Edzést én sem tudok, úgy látszik, te ilyen vagy. Ha a buli elég hosszú, igyál az elején s várd ki eme időszakot, jobbat nem tudok.
Volt, aki azt írta, hogy mindenki így működik, nos, nem. Ha sörözőben benyomok 2-3 sört, nem megyek többször wc-re órák alatt. De én szinte mindig kibírok 8 órát, ha kell, a sör és a tea az, ami rövid időre megváltoztatja a dolgokat, no meg a dinnye :) Állítólag a sör+tea kombó különösen durva, hihető.
De 2-3 deci ital után órákig 15 percenként wc, az igen durva. Nem lehet, hogy csak inger, de azért 1 órát kibírsz? Ki kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!