Milyen a "nem igazi tömény", ami "megromlik"? :D
Egyesek minden adandó alkalommal leírják, hogy egy tömény csak akkor nem romlik meg, ha "igazi", vagy "nem teszkós", mittomén.
Az etil-alkohol krumpliból is etil-alkohol, a 40% meg krumpliból is 40% marad, nem?....ez honnan jön, hogy az olcsó tömény megromlik?...egyáltalán, ilyen gagyi szeszek mégis hova "romlanának"?:D
Hm hát ez érdekes ötlet, mert még az olcsó töménynek is illik 1 évet túlélnie gyártás után, azt meg úgy nehezen képzelem el, hogy 1 év után bomlani kezd a szeszben az aroma, meg a festék.....de legyen!
Ami fontosabb: úgy szokták itt beállítani, hogy felbontom a gagyiszeszt, és 5 nap múlva megromlik, mert "teszkós". Az ilyen "romlásnak" mi köze van ahhoz, hogy felbontom, vagy nem?:D
Meg mondtak már itt ilyet az olcsó VODKÁRA is ( = szesz, víz), hogy hát csak akkor nem romlik meg, ha nem teszkós.
Aztán, egyes drága likőrök is tele vannak műanyaggal, mégse romlanak meg. (Ide tartozik kb az összes itthon kapható "abszint" is.)
Tényleg van, aki TAPASZTALATBÓL írja hogy az olcsó tömény
megromlik?... és egyáltalán mi jelzi, hogy megromlott? A színe szerintem marad. Savanyodni biztos nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!