Első alkalommal nagyon be lehet rúgni kevés piától is?
18/F vagyok és nem szoktam inni, max fél pohár sör, vagy 1 korty vodka nagy ritkán.
Ha jövő héten olyan buliba megyek ahol nagyon nyomatják a piát, első alkalommal lehet valami bajom?
Hamar és igencsak erősen berugsz és a másnapod elég rossz lesz, más bajod nem lesz.
Vigyél a buliba 1 nagy üveg ásványvizet és minden pohár pia után igyál belőle így a sok víz kimossa a vesédből a sok mérgező alkoholt és másnap nem leszel anyira szarul.
Persze ne ess túlzásokba és ne keverd a piákat.
Nemrégen estem át én is az elsőn!!
Házibuliban sikerült berúgni! Én nagyon kevertem éshát este mikor lefeküdtem akk nagyon forgott a világ(csak erre emléxem )és szerencsére elértem a wc-re nagynehezen és hánytam 1 pöppet(nemsokat)!Am téll. ne kavard úgy ahogy én mert nagyon rosszul jársz főleg ahogy én első alkalomra!
Sok embernél nem tesz különbséget, hogy legelsőről van szó.
1-1 adag ital közt (= feles tömény, korsó sör, pohár bor) várd ki a 20-30 percet, így kb követni tudod, mennyire részegedsz. Amikor már kúúúvajó' érzed magad (avagy mikor már "nem világ a világ", akkor semmiképp ne felejts el megállni (minimum 1-2 órára!), mert különben szomorú vége lesz elhiheted:D
A sok víz tényleg nem hülyeség, érdemes inni közben (meg enni is).
Néhány jó tanács !!!
-Ne keverd !!!más alkoholra gondolok
-Lassan igyál!!!
-probálj be iktatni az alkohol mellé mondjuk ásvány vizet ,gyümőlcs levet!!
-nem tudom hogy dohányzol e de ha netán igen akkor csak tanácsként mondom ha az ember iszik akkor nagyon sokat cigizik mert kivánja,de viszont probálj ne sokat dohányozni mert másnap főleg a cigitől fáj az ember feje!!
-jah és ha már be rugtál tegyűk fel és lefekszel forog veled a világ akkor jobban jársz ha ki mész az udvarra segiteni magadon !!egy kis friss levegő meg egyebek !!
igy el kerülheted az iszonyu más naposságot !! de viszont ha szaarul érzed magad másnap akkor friss levegő,igyál jó hideg ásv.vizet,vagy citromos teát nekem az segitett jo sokat !!utána menj viszza aludj egyet és semmi bajod nem lesz !!!sok sikert !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A dohányról: számomra mindig erősen "szelídíti az italt", bár én ilyenkor szivarozok, és az szájban szívódik fel.
Sokkal jobban bírom tőle és sokkal kevésbé vagyok rosszul másnap. (Máskor szinte egyáltalán nem dohányzom.)
A túl sok viszont gondolom megárt.
a viz ivása, nem lefekvés , gyakori kis szünet mind-mind urbánus legenda
FONTOS HOGY NE K E V E R D !
vagy ha teszed, sörre bort mindenkor, borra sör meggyötör,
és ne váltogass kritikátlanul, s kezdőként egyáltalán ne igyál pálinkát
A máj enzimjeid(GOT GPT)nincsenek indukálva, ezért bizony "kevesebb is megárt", de erre lgy büszke, hisz ez egyszersmind azt is igyzolja, hogy nem vagy alkoholista!
A fő veszély nem ebben, hanem a tapasztalatok hiányában van.
- nem tudod még mit birsz("majd én megmutatom")
-mindenféle szart összeiszol
-nem hagyod abba időben, azaz a végén elmegy a kontroll, azaz tökrészegen sem tudsz megállni, ami nemcsak hiba, hanem pazarlás is(ugyis visszajön)
gyakorlott ivók tapasztalatának hiánya
-másnap jön a kiszáradás, akkor kell sokat inni
a szivar az egyik legerősebb dohányfajta, magában is nagyot lehet vele utazni, de ráfázni is arra lehet e legjobban
ezért én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!