Most fogok inni életemben előszőr, szilveszterkor pezsgőt, bajom nem lesz?
Figyelt kérdés
Lehet engem hülyének nevezni stb., de a lényeg, h pár barátnőmmel összegyűlűnk szilveszterre, az egyikünknél, nem tervezünk bulizni, viszont pezsgővel szeretnénk koccintani éjfélkor.
Mivel még sosem ittam, és sok olyat hallok, h a pezsgő könnyen kiüt ezért kissé parázok. Csak 1 pohárral iszunk majd, de nem szeretnék öntudatlan lenni. Milyen módszerrel érjem el, h ne legyek rosszul?
Kérlek benneteket, hogy ne cikizzetek. Úgy érzem, hogy jobb, ha megkérdezem, mintha magamnak tennék keresztbe.
2017. dec. 30. 18:22
1/11 anonim válasza:
Ha nem ittál még sose, akkor is max jókedved lesz egy pohár pezsgőtől.
2/11 anonim válasza:
Egy pohár pezsgő nem fog kiütni, nem is leszel tőle rosszul. Maximum egy icipicit megérzed. Jóval nagyobb mennyiségekről van szó.
3/11 anonim válasza:
Sok függ a testsúlytól meg a pohár méretétől. Annyi biztos, hogy ha kikevered belőle a széndioxidot (a buborékokat) akkor kevésbé ütős a hatása. Egyébként meg szerintem fene a gusztusát, aki a pezsgőt szereti, jobb a pálinka (kevesebb benne a lé, ahogy Jávor Pál neves színészünk mondta)..
4/11 anonim válasza:
Egy pohár nem vészes, de ha aggódsz, igyál féllel :) Nehezen tudom elképzelni, hogy egy kis pohár pezsgő bárkit kiüssön...
6/11 anonim válasza:
Nyugodtan igyál előtte egy páleszt amitől megjön a kedved, majd 1-2 háromkettes VBK-t, majd jöhet a pezsgő :-)
7/11 anonim válasza:
Ennyitol nem lesz semmi bajod, max egy kisgyereknek lenne. Ha nem szedsz semmit, nincs semmi betegseged, akkor egesz nyugodtan meg lehet ennyit inni elsore is. Max egy kicsit vigyorogsz majd.
8/11 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen☺
Egyebkent 15 vagyok
2017. dec. 30. 20:37
10/11 anonim válasza:
Amúgy szerintem még egy üvegtől sem rúgnál be max picit spicces lennél és ennyi.
Egy pohárral meg elhet észre sem veszel kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!