Tényleg ilyen jó a lidl saját pezsgője? A legjobb kapható pezsgő, és megelőzi az összes BB meg Törley pezsgőt is?
#2 vagyok
Azt se felejtsük el, hogy az csak 2000 forint alatti pezsgőket teszteltek ezen a teszten, azért nem kell borboltba menni hogy valaki ennél magasabb kategóriájú pezsgőt vegyen, 3000 forinttól ott van Kreinbacher, Sauska, Schlumberger, Törley Chardonnay Brut, stb. Hipermarketekben kint szoktak lenni többnyire a polcon a 12000 forint feletti Moet és Mumm pezsgők is.
Ezt így nem tudom megmondani, de azt igen, hogy ez a blog - annak ellenére, hogy pénzügyi témájúnak hirdeti magát - tele van olyan élelmiszer tesztekkel, amiben a Lidl sajátmárkás cuccai nyernek. Az viszont egyszer sem derül ki, hogy kik a tesztelők, milyen szakmai előképzettséggel rendelkeznek, milyen metrikával pontoznak vagy miféle minőségbiztosítást alkalmaztak tesztelés során.
Ne higgy el mindent, amit az interneten találsz. Ha én meg azt írom, hogy a barackos Süsü pezsgő a legjobb metilalkohollal felöntve, a nagy gyártók pedig csak le akarnak húzni, azt is meggyőzőnek tartanád?
Lidl dolgai tényleg jók
Péksüti, freeway üdítők, joghurt, jégkrém mind jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!