Nektek mi a kedvenc sörötök?
Miller
Lány vagyok de imádom:D csak ezt iszom meg szinte az összes többi közül.
Argus Strong
7,2%-os, 200 ft-ért! A Lidl-ben. Néhány éve felfedeztem, azóta többször iszom ezt, mint minden mást összesen. Ha iszol kettőt, olyan mintha másból ittál volna hármat-négyet. Egy csoda ez a sör így ennyiért. Ja és finom is mellékesen.
Kedvenc márkám nincs, típusból a Pilsner a kedvencem azt hiszem.
#10 Azért mert hiába kerül ugyanannyiba mint az Ászok, hiába készül ugyanabban a gyárban, ugyanabból, nekem az Ászok iható (az sem nagy szám) a Köbi meg nem.
10-esnek:
Amúgy ez nagyon érdekes. Csaj létemre én is inkább sörös vagyok, kóstoltam màr a lehető legtöbbet, és mégis mindig A Köbinél vagy a Mozaik komlósnál kötök ki, bármennyire is proli :D
Viszont! Kérdező, ha Pécs közelében élsz/jársz, érdemes bemenned a Beertok nevű helyecskére. Még csak éledezik, de iszonyatosan jó kézműves söröket tartanak, mindenféle országból. Baromi egzotikus ízűek is előfordulnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!