Sok valóban túl van árazva, de azért vannak jók, bár én se fogyasztom őket gyakran, mert ivósörnek túl drágák, ha különlegességre szomjazom, akkor meg inkább belga vagy angol ale-ek, azokban ritkán csalódom.
De amúgy a Fótiak jó lagereket csinálnak, és tőlük még nem vettem döglöttet, Zwickl, Keserű Méz(és téli változata), Hamurappi +21 meg RIS-juk... ezek mind jöhetnek. :)
Legendának is vannak jó sörei, áruk is jó lenne, csak nagyon ingadozó a minőségük, szal lehet inkább mégse kéne próbálkoznod velük.
A Rothbeer jó söröket csinál, és ők a a Kalteneckernél főzetnek, szintén nem volt sose gondom velük. Távoli Galaxis, Pyrománia, Houston, Wee Heavy, ezek mind jók.
Szent Andrásiaktól is van pár jó, a Magyar Vándor a kedvenc, de jó a Black Rose is meg régen jó volt a Fekete, de most már sajnos elég jellegtelen lett. Tőlük egyszer vettem döglöttet, egy Black Rose-t.
Leginkább az ilyen mainstream pénzlehúzós főzdéket érdemes kerülni, mint a Stari vagy a Zirci.
Monyótól egyszer ittam a Flying Rabbitet, az ízlett. Schatzit mondják még, hogy jó, szerettem is volna megkóstolni, de felénk nem kapni...
Mad Scietinsttől a a Jam72 legendás, és van is Tescoban, csak 800-ért, és az a helyzet, hogy ilyen áron mindig elcsábulok valamelyik jól bevált belga ale felé. :D
Hedontól kóstoltam többet is, szerintem nem nagy durranás egyik sörük se, eléggé túlárazottak.
Hoptop-ot nem ismerem, Hopfanatictől régen szerettem a Nolimitet, nem tudom, fogják-e újra főzni...
Bocs, de mint említettem, annyira nem vagyok képben a magyar kisüzemi vonallal, rájöttem, hogy ár/érték arányban jobban járok a külföldi csúcssörökkel. :D
Hopfanatic NEM nyit meg, bocsánat! Tuom, mert kedvencemet tőle gyártják. :(
Nos, a válasz:
- Hedon: Firpo, Credo sem volt rossz, Vertigo
- Monyó: Flying Rabbit
- Nohoplimit, ami sajna nincs
- ritkán egy-egy meggyes Stari
De igazából az összes IPA-t szeretem, ezen kívül Stout-párti vagyok.
Mad Scientist nekem túl sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!