Votkát meg whiskeyt miért kell a fagyasztóba tenni?
Figyelt kérdés
Én eddig simán a hűtőbe tettem.2017. nov. 23. 15:37
1/5 A kérdező kommentje:
Vodka* 😁😂
2017. nov. 23. 15:38
2/5 Phoney válasza:
Nem kell. Az teszi a fagyasztóba (de általában hűtőbe is), aki minél kevésbé akarja érezni a tömények szárazságát/csípősségét, ugyanis minél jobban lehűtöd a töményet, annál olajosabb érzete lesz.
Ezzel együtt az ízükből is sokkal kevesebbet érezni, persze ez nem minden italnál kár.
Én pl. csak akkor teszem hűtőbe a töményet (fél órára), ha 30 fok van a lakásban, illetve a növénylikőrök egy része is kimondottan jobb hűtve, de nem mind.
3/5 anonim válasza:
nem kell, csak a filmekben látták, és a példa ragadós...de előttem már leírta a hozzászóló.
4/5 anonim válasza:
Vodkát meg whiskeyt felesleges fagyóba tenni, ha valaki mégis úgy szereti, akkor jég.
Vendéglátásban dolgoztam, mindenhol csak a jagermeister volt a fagyóban, vagy fagyóba tett pohárba kínáltuk.
Az első viszont nagyon jól megindokolta.
A fiatalok szeretik erősen lehűtve hogy többet megtudjanak inni belőle.
5/5 anonim válasza:
Nem kell, a gyomorkeserűket (pl Jager) viszont ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!