Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik az a tömény alkohol...

Melyik az a tömény alkohol ami a legkevésbé érződik testközelbe?

Figyelt kérdés
Tudom pl a pálinka ontja magából a bűzt,a vodka íztelen és szagtalan,de attól szó szerint hányok...Lessz egy rendezvény ahol elég sok emberrel találkozok,és kicsit feszült vagyok,elég sok ismerős is lesz,akinél lesznek arcrapuszik...a kérdésem az lenne hogy ha feszültséglevezetésképp megiszok 3-3,5 felest melyik piával tegyem?Nyilván utána rágóznék stb,viszont mégis...A whiskey,tequila,gyógynövény likőrök nagyobb mennyiség esetén mennyire szagtalanok?Illetve melyil a legszagtalanabb?

2017. nov. 18. 21:45
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

szerintem eddig az amitől nem voltam alkesszagú ha két kortyot is ittam

az a gin

2017. nov. 18. 21:57
 2/10 anonim ***** válasza:
88%

3-3,5 feles már látszani fog és nem a leheleteden!

Ne járasd le magad!

Feszültségoldónak elég egy feles is.

2017. nov. 18. 22:01
 3/10 A kérdező kommentje:
Rendben,de itt a hangsúly azon van hogy melyik a legszagtalanabb,a gin az nem rossz ötlet.
2017. nov. 18. 22:06
 4/10 anonim ***** válasza:
69%

akármilyen is az a rendezvény, érezd jól magad...azt igyál, ami jólesik, és ne azt ami talán másnak megfelel..

idd meg nyugodtan a kedvencedet, és szopogass negró cukorkát, pont úgy, mint a többi versenyző..

figyeld csak meg...

amúgy a jó italok hamar elfogynak...vajon hová lesz? megisszák, aztán erőscukorka. Ez minden jobb helyen így van..

2017. nov. 18. 22:17
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Feszültségoldásnak bőven elég 1 feles, azt pedig senki nem fogja megérezni rajtad, hacsak nem böfögsz rögtön valakinek az arcába. :D Szóval olyat igyál, amilyet szeretsz. De ne sokat, mert akkor a kellemetlen szagnál sokkal rosszabb következményei lesznek. :D
2017. nov. 18. 22:34
 6/10 anonim ***** válasza:
58%
Sok vizet igyál rá, akkor egyik se durva. És egy felest csak.
2017. nov. 18. 23:17
 7/10 anonim ***** válasza:
46%
vizet kell rá inni. akinek még van szaglása úgyis megérzi :) A közhiedelemmel ellentétben se rágó se fokhagyba, se cukorka nem fogja elnyomni a piaszagot. esetleg egy nagy vödör zsíros pörkölt... de az sem többet 2 felesnél
2017. nov. 19. 00:36
 8/10 anonim ***** válasza:
46%
Tequila. A citrom elnyomja az alkohol szagát.
2017. nov. 19. 01:36
 9/10 anonim ***** válasza:

Haverom rumot szokott inni, bár csak azért mert saját elmondása szerint az nem zavarja a barátnőjét mert kellemes az illata. :D

Szóval elvileg ha meg is érzik, max nem naturban az alkoholszagot. :D

2017. nov. 21. 00:22
 10/10 anonim ***** válasza:
60%
Szívj el egy spanglit, aztán vérbe lábadt szemekkel röhögj bele mindenki képébe :D
2017. nov. 21. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!