60ezer sok egy üveg vodkáért?
Figyelt kérdés
Sokat járunk szórakozóhelyre a barátaimmal és álltalában mindig veszünk egy két üveg vokdkát darabonként. Arra lennék kivánsi, hogy ez csak szerintem sok vagy nem?2017. nov. 9. 10:08
11/13 anonim válasza:
Ha hamarabb keresel meg 60ezret mint ahogy egy uveg vodkat megiszol, akkor siman belefer.
12/13 anonim válasza:
Tudsz ám nagy lábon élni! Nekem majdnem félhavi fizum! Egy üveg piáért (kb. 7 deci) 60 ezret kicsengetni - minek?! Színarany díszítés van a címkén és a kupakon, vagy mi kerül rajta annyiba?!
Még ha márkás piáról van is szó, igaz nem vodka, hanem whiskey, az még erősebb, 7 deci Jack Daniel's-t vagy Johnnie Walker-t a tizedéért lehet kapni! Vagy ami mégolcsóbb: ugyanennyi Jim Beam 3500 Ft!
13/13 anonim válasza:
Jézusom:D létezik ám 5 literes vodka is:) sőtt én 110k-ért láttam :c és mivel nem irta oda hogy hány literes vodkárol van szó igy nemtudom mik ezek a válaszok hogy uristen egy liter vodka nem ér annyit xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!