Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 60ezer sok egy üveg vodkáért?

60ezer sok egy üveg vodkáért?

Figyelt kérdés
Sokat járunk szórakozóhelyre a barátaimmal és álltalában mindig veszünk egy két üveg vokdkát darabonként. Arra lennék kivánsi, hogy ez csak szerintem sok vagy nem?
2017. nov. 9. 10:08
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Valakinek sok, valakinek aprópénz. Én 6000-et sem adnék semmilyen vodkáért.
2017. nov. 9. 10:15
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha 50 literes, akkor olcsó.
2017. nov. 9. 10:21
 3/13 anonim ***** válasza:
89%

Persze hogy rohadtul sok érte. Ilyen helyeken alapból egy bolti 700 forintos bort 7-8-9 ezerért adnak ki.

Egyáltalán hogy a francba éri meg bárkinek ezért 60 ezret kiadni? :D Még ha egy literes is az üveg, akkor is csak 20 feles jön ki belőle. Nagyon-nagyon meglepődnék, ha egy normális vodkából fél deci 3 ezer forint lenne akármilyen szórakozóhelyen.

2017. nov. 9. 10:52
 4/13 anonim ***** válasza:
77%
Igen, baromi sok, egy skót whiskey-nél még van értelme nagyon magasra kúsznia az árnak, a különböző blend-ek miatt nagyon sokfélét lehet kihozni belőle, de a vodka nem ez az eset. A Ciroc vodka úgy tizen egypár ezer forint hogy Konyak vidéki szőlőből készül (értsd drága és limitált alapanyag), és hogy valami még ehhez képest 4-szer ennyibe kerüljön, az nem hangzik jó vételnek.
2017. nov. 10. 12:45
 5/13 anonim válasza:
Kinek sok? Neked az? Van, akinek sok...Van, akinek nem, pláne, ha muzeális értékű a vodka.
2017. nov. 10. 23:24
 6/13 anonim ***** válasza:
Csak annyit árulj el, hogy ez kamu kérdés, vagy nem?
2017. nov. 11. 00:30
 7/13 anonim ***** válasza:
70%
Egy drágább szórakozóhelyen egy üveg Ciroc vagy Belvedere, vagy Beluga vagy mondjuk Grey Goose simán kerülhet 60 ezerbe. Az más kérdés hogy szerintem a bolti 10 ezer+ Forintos árukat sem érik meg. Jó vodkák de akkor is a vodka csak víz és etanol keveréke, a lényege hogy mínél tisztább legyen, és már jóval 10 ezer alatt is vannak igen jó vodkák pl. Russian Standard. Ha már ilyen sok pénzt kéne italra kiadnom én is whiskyk közt válogatnék, vagy esetleg cognac, rum de semmiképp sem vodka.
2017. nov. 11. 13:42
 8/13 anonim ***** válasza:
53%

Én elvekből nem adok ki semmilyen italért 8000Ft-nál többet.

Egyszer kóstoltam vendégségben 30.000Ft-os pezsgőt például, de őszintén, semmivel sem éreztem annyival többnek, hogy ennyibe kerüljön. Nem mondom, hogy rossz volt, de annyit akkor sem ért.

Max belegondolni jó, hogy egy pohárkával körülbelül 500Ft-ot gurítottam le. :D

2017. nov. 12. 01:40
 9/13 anonim ***** válasza:
5000*
2017. nov. 12. 01:40
 10/13 Phoney ***** válasza:
71%

Dehogy sok, mindenhol ennyi, de én 40 ezerért is tudok, ha kell.

#bestbuy #keressbizalommal #csakmostcsakneked

2017. nov. 12. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!