Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi a véleményetek az olmeca...

Mi a véleményetek az olmeca tequilaról?

Figyelt kérdés
Minőségibb mint a sierra?

2017. nov. 5. 23:35
 1/4 corsair1969 válasza:
100%
Szerintem ugyanolyan mindkettő.Teqila és teqila között nincs nagy különbség azokban a màrkàkban amit Magyarorszàgon kapni lehet.De az Olmecnak jobb a kinézete.Ajàndékba adni jobb nivósabb.Persze most nem irok a horribilis màrkàkról mert azokat nàlunk nem lehet kapni.
2017. nov. 7. 04:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Na és az El Jimador?Azt lehet kapni és az nívósabb mint a sierra és az olmeca?
2017. nov. 7. 13:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A Sierra meglehetősen túl van árazva. Nem is 100% agávé. Alig jobb mint egy tescos 3-4 ezer közti tequila. Az El Jimador az sokkal jobb hasonló áron. Olmecát még nem ittam, azt nem tudom milyen, de többnyire azt hallom másoktól is hogy El Jimadort érdemes venni a maga árkategóriájában.
2017. nov. 8. 11:42
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
+1 szavazat az el jimadorra
2017. nov. 9. 20:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!