Az normális, hogy 18 évesen sokszor célirányosan azért megyek szórakozni, hogy berúgjak?
Szerintem nem úgy szólt a kérdés, hogy: Az normális, hogy 18 évesen alkoholista vagyok és célirányosan azért megyek szórakozni, hogy berúgjak?
Itt sokan úgy válaszolnak a kérdésre, hogy berúgás = alkoholizmus, de ezek szerint nincsenek tisztában a kettő közti különbséggel.
Igen, sajnos, ilyen világban élünk, hogy az osztja az észt, aki még a kérdés lényegére sem tud koncentrálni.
UTolsó: Aki kifejezetten azért megy diszkóba hogy lerészegedjen, az alkoholista, mivel pótcselekvésre van szüksége ahhoz hogy jólérezze magát.
Bármilyen meglepő is neked, sokan alkohol nélkül, vagy kevés alkohollal is képesek szórakozni.
#22 Mint említettem, különbséget kell tenni aközött, hogy valaki egy héten egyszer lemegy egy diszkóba és leissza magát, illetve aközött, hogy valaki alkoholista
Az alkoholizmus, amikor valaki rendszeresen fogyaszt alkoholt és ezt nem képes megszakítani, tehát ebben az értelemben az általad említett kevés alkohol elfogyasztása is lehet az. Tehát itt, jelen pillanatban mindenki fogalomzavarban, aki összemossa a kettőt. Kérdező, teljesen rendben vagy, csak ne legyen napi szintű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!