Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az normális, hogy 18 évesen...

Az normális, hogy 18 évesen sokszor célirányosan azért megyek szórakozni, hogy berúgjak?

Figyelt kérdés
2017. nov. 5. 17:06
1 2 3
 11/26 szmanya válasza:
Nem, abszolút nem normális. Egy 18 éves fiatal előtt még annyi minden más is van az életben, és ezek közül az alkoholmámor nem éppen a legszívmelengetőbb dolog. Miért akarsz berúgni? Végig gondoltad már? Mi elől menekülsz az alkoholba? Nem utolsósorban, egy részeg nem a legüdítőbb látvány, habár én személy szerint sajnálatra méltónak tartom az ilyeneket.
2017. nov. 8. 07:46
 12/26 anonim ***** válasza:
Nem normális, de sokan csinálják. Szerintem az unalom jele. Keress valami hobbit! Pl. táncolj, menj moziba, beszélgess a barátaiddal, sportolj, meditálj!
2017. nov. 9. 07:34
 13/26 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van a dolog, a probléma inkább a sok hülye előítélettel van. Azért, mert valaki időnként iszik, esetleg talán többet is a kelleténél, akkor már nem lehet rendes ember? Hol élünk?
2017. nov. 9. 16:55
 14/26 jani273 ***** válasza:
Depresszio Grasshopper. Depresszio
2017. nov. 10. 09:16
 15/26 anonim válasza:

Igy volt nekem is. Nem para,majd elmúlik egy laza alkohol mérgezés után vagy megmarad ez a "rossz szokás"

Elvileg alkesz vagyok gyakorlatilag akkor iszok amikor akarok :)

A 36.-at taposom és munka után lacsavarok 2-3 sört...ennyi maradt a rendszeres hétvégi berugásból.

Igyál ha jól esik,idővel elmúlik...vagy rosszabb lesz.

Ami marad az a harag! :D

2017. nov. 10. 12:24
 16/26 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen rendben van a dolog, a probléma inkább a sok hülye előítélettel van. Azért, mert valaki időnként iszik, esetleg talán többet is a kelleténél, akkor már nem lehet rendes ember? Hol élünk?

Mi a valóságban..hogy te hol, azt csak te tudhatod:-D Miért szerinted egy alkoholista lehet rendes ember? Nem, nem lehet.

2017. nov. 10. 16:28
 17/26 anonim válasza:

Ha néha célirányosan el tudod dönteni, hogy egyedül te nem iszol a társaságban, akkor nagy valószínűséggel nem leszel alkoholista és a 30 éves találkozón nem fogsz úgy kinézni, mint a többiek, akik mindenre ittak, ami eszükbe jutott.

Amúgy a depressziót emlegető hozzászólóval tudok egyet érteni. Érdemes lenne belemerülni kicsit az okaiba a dolognak.

2017. nov. 11. 09:06
 18/26 anonim válasza:
Természetesen nem normális, de néha belefér.
2017. nov. 11. 11:58
 19/26 anonim válasza:
Nem, ez nem normális dolog.Otthon is megteheted, sőt olcsóbb lesz!Szórakozni az emberek azért mennek, hogy társaságban legyenek.Ha éppen ezt szesz mellett teszik, hát be is rúgnak többnyire.De célirányosan azért menni, hogy berúgj, az az alkoholizmus kezdete.
2017. nov. 12. 20:14
 20/26 Milkafiu válasza:

Ha neked ez szükséges a szocializációhoz, akkor csak hajrá. Csak túlzásba ne ess. Tapasztald ki a határaidat, no nem azért, hogy állandóan túllépd, hanem hogy max. annyit igyál. A másnap senkinek se hiányzik :)

Egyetemen az első években én is eléggé csapodár életmódot éltem, de kb. 2 év alatt lecsengett, azóta maximum különleges alkalmakkor fogyasztok töményebb alkoholt, és egyáltalán nem hiányzik.

Úgyhogy hajrá, de csak mértékkel.

2017. nov. 13. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!