Az normális, hogy 18 évesen sokszor célirányosan azért megyek szórakozni, hogy berúgjak?
Igy volt nekem is. Nem para,majd elmúlik egy laza alkohol mérgezés után vagy megmarad ez a "rossz szokás"
Elvileg alkesz vagyok gyakorlatilag akkor iszok amikor akarok :)
A 36.-at taposom és munka után lacsavarok 2-3 sört...ennyi maradt a rendszeres hétvégi berugásból.
Igyál ha jól esik,idővel elmúlik...vagy rosszabb lesz.
Ami marad az a harag! :D
Szerintem teljesen rendben van a dolog, a probléma inkább a sok hülye előítélettel van. Azért, mert valaki időnként iszik, esetleg talán többet is a kelleténél, akkor már nem lehet rendes ember? Hol élünk?
Mi a valóságban..hogy te hol, azt csak te tudhatod:-D Miért szerinted egy alkoholista lehet rendes ember? Nem, nem lehet.
Ha néha célirányosan el tudod dönteni, hogy egyedül te nem iszol a társaságban, akkor nagy valószínűséggel nem leszel alkoholista és a 30 éves találkozón nem fogsz úgy kinézni, mint a többiek, akik mindenre ittak, ami eszükbe jutott.
Amúgy a depressziót emlegető hozzászólóval tudok egyet érteni. Érdemes lenne belemerülni kicsit az okaiba a dolognak.
Ha neked ez szükséges a szocializációhoz, akkor csak hajrá. Csak túlzásba ne ess. Tapasztald ki a határaidat, no nem azért, hogy állandóan túllépd, hanem hogy max. annyit igyál. A másnap senkinek se hiányzik :)
Egyetemen az első években én is eléggé csapodár életmódot éltem, de kb. 2 év alatt lecsengett, azóta maximum különleges alkalmakkor fogyasztok töményebb alkoholt, és egyáltalán nem hiányzik.
Úgyhogy hajrá, de csak mértékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!