Kóstolta már valaki a Csíki Krém sört?
Figyelt kérdés
Milyen? Mitől Krém sör? Mi van benne?2017. okt. 27. 21:01
2/7 A kérdező kommentje:
Van benne valami Krém?
2017. okt. 27. 21:04
4/7 anonim válasza:
Egyvalamit jegyezzünk meg: egyik Csíki sör sem ér annyit, amennyiért árulják őket! Ezt megmondják a szakértők is. Jó a propagandája, ennyi. Ebből adódóan kerülöm ezen termékeket.
5/7 anonim válasza:
#4 Azért volt túlárazott mert kis mennyiségben hozták be az országba és nem volt árverseny a beszállítók között, így extra haszonnal árulhatták. Ma már 300 forint alatt is beszerezhető, ebből látszik mennyire volt túlárazott. Ez eredeti híresebb német sörök (pl: DAB, Wernesgrüner, Paulaner, Bitburger) ugyanemiatt vannak így túlárazva Magyarországon.
Bocs kérdező a krémsört még nem kóstoltam.
6/7 A kérdező kommentje:
Sima Csíki sört meg Csíki barnát ittam már. A sima Csíki sör egy erős közepes, fogyasztható szerintem. Hát a Csíki barnától nem vagyok elájulva, az nem annyira jó szerintem, a közepes alatt van. A Krém sört még nem kóstoltam, még nem sikerült találnom.
2017. okt. 30. 10:05
7/7 anonim válasza:
#5 vagyok, igen én is ezt a kettőt kóstoltam és hasonló véleményen vagyok róluk. A Pécsi prémium láger szerintem hasonló stílusban jobb és olcsóbb is tud lenni egyszerre a világos Csíki-nél, a barnának mondjuk a Szentandási fekete korsót tudom mondani olcsóbb és jobb alternatívaként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!