Mi a véleményetek a Heinekken és a Csíki söri vitáról? Miért vesztek össze, és miért utálják a romániai magyarok (erdélyi) magyarok a Heinekkent? Ma ittam először Csíki sört, és érdekes íze volt, néztem 7% alc, és eléggé jó volt.
Az egész cirkusz a Csíki sör magyarországi elterjesztését szolgálta volna, azzal hogy feltüzelik a hazafias vásárlókedvet (a derék székely Dávid küzd a gonosz Góliátokkal) de dugába dőlt a művelet, hiába zabálta Lázár is, mert a sör drága és annyira nem jó.
„Ha csak 10 százalékkal tudjuk növelni az eladásainkat, máris újra a komfortzónába kerülünk” – jelentette ki Lénárd.
Magyarul a piactarolástól már lemondtak, a cél a felszínen maradás.
Attól,hogy van egy sörben 6-7 % alkohol,attól még lehet gagyi.Én kóstoltam Csíki sört és nekem íz világban nem nagyon jött be. Szerintem Krusovice,Dreher,Pilsner Urquell magasan jobbak a Csíki-nél.
Mellesleg jó kis sör lehet az a sör,ami Magyarországon is alig fogy és emellett még az ára is túlságosan magas hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!