Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Tényleg vannak részegség fajták?

Tényleg vannak részegség fajták?

Figyelt kérdés
Itt azt értem hogy sok ember különböző módon éli meg ezt az állapotot itt azt értem hogy vannak akik jól érzik magukat utánna meg szimplán hánynak azt haza mennek de másnap emlékeznek az estére vannak akik teleportálnak és nem emlékeznek semmire vannak akik mindenből kettőt látnak és un bizserg a térdük szóval hallotam olyanokról hogy sok embernél sok fajta hatása van az alkoholnak tudom hogy ez mennyiség függő meg tapasztalat függő de a pia bele tud nyúlni a folyamatba? pl nállam volt olyan hogy egyszer fekete abszintot ittam és a részegség egy új faját ismertem meg minden homályos volt alig bírtam a lábamon állni pedig nem ittam sokkal többet a szokásosnál

2017. okt. 15. 17:52
 1/7 A kérdező kommentje:
Itt a pia típusára márkájára gondolok
2017. okt. 15. 18:10
 2/7 anonim ***** válasza:
15%
Az alkohol az alkohol. Tök mindegy, hogy 10-20 ezres whisky, vagy 600 ft-os koccintós.
2017. okt. 15. 18:24
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Az italban

Borban az igazság,

S nem lesz vigaszság.

Rumban a jókedv,

Folyik a könnycsepp.

Abszintban az élet,

Ha eltúlzod véged.

2017. okt. 15. 18:31
 4/7 anonim ***** válasza:
89%

Sokféle van, persze, nem mindenkire ugyanúgy hat az ital.

Nálam kétféle van: minőségtelen borzalom vagy összeivás hatására hányok, majd alszom. Na ilyet csak kezdőként hoztam össze.

Jó minőség, de nekem nagy mennyiség esetén elalszom.

Egyik esetben sem változom meg különösebben (max. annyira, mint egy hangulatos zene vagy esti séta hatására. lazább leszek. de minden más marad), bár az elsőnél filmszakadás lazán van, másnap másnaposság és az ásványvizet is kihányom. A jó minőségi italnál nincs másnaposság nálam. Bár 1-2-szer ittam annyit, hogy részegség legyen, máskor csak szolid beállás, hangulat és kész.

De más embereknél ez teljesen más is lehet. A tipikus részegségjelek nálam hiányoznak minőségi piánál. A másik esetben halványzöld segédfogalmam sincs, hogyan jártam és beszéltem, egy különösen rossz bor (kis mennyiség) hatására szinte azonnal jött a filmszakadás. Úgyhogy szenvedélyesen rühellem a rossz minőségű italokat, bár eleve nem iszom meg azt, ami nem ízlik.

2017. okt. 15. 18:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Jaja, volt olyan ismerős, akinél percre pontosan megmondtuk, hogy iváskor mikor kezd el bőgni, mert ő olyan típus volt. :)

Szerintem pia függő is. Ha több sört iszok, akkor egy idő után kezdem úgy érezni magam, mintha valami igénytelen vidéki kocsmában lennék, a vörös bor az, ami legjobban elvarázsol, a töménytől meg volt filmszakadás is, állítólag csápoltam, mint egy őrült.

2017. okt. 16. 09:17
 6/7 anonim ***** válasza:
A rosszabb minőségű piától durvább lehet a másnap de én azt vettem észre, hogy ha jól berugok és nem iszok elég alkoholmentes folyadékot utána, akkor mindenképp másnapos leszek. Nálam ami jellemző nagy mennyiségű sörnél igen gyakori vizelés fokozott jókedv és közepes szédülés, másnap brutál fejfájás. Nagymennyiségű töménynél gyakran filmszakadás, fokozott jókedv plusz ilyenkor támadnak a leghülyébb ötleteim. Édesebb likőrök esetében pl. Jager, Hubertus szinte mindig hányok ha sokat iszok. Másnap a fejem nem fáj viszont a gyomrom iszonyatosan szar. Nagymennyiségű bornál eleinte enyhe bőrpír, jókedv, később fokozott jókedv, erős szédülés, majd rendszerint hányás. Másnap borzasztó fejfájás és borzasztóan szar gyomor is jellemző.
2017. okt. 16. 16:58
 7/7 anonim ***** válasza:
2017. okt. 17. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!