Kalapácsról (sör+vodka keveréke) vélemények?
Mennyire lenne ütős, ha 2,5 deci sört innék 1,6 deci vodkával?
18/L/158/47
magában az 1,6 deci vodka, húzóra, az is eléggé meg tud csapni (az több, mint 3 feles, egyszerre), de ha ezt még az enyhén szénsavas sörrel "fel is tolod az agyadba", az elég komoly lehet. Én régen a sör-jaeger kombót toltam, korsó sör, ha ment, akkor húzóra, és feles jaegerrel kísértem. 3-4 ilyen kanyar után már szépen néztem ki.
Ami még annak idején ment, bár szerintem ma is megy, az a "diesel", a sör-kóla kombó, bár az kicsit se mondható ütősnek, inkább az elszürcsölgetős üdítő kategória.
Ha szét akarsz csúszni olcsón, akkor a "fény" a te italod.
Vodkát bele a szódásszifonba, rátekersz egy vagy két szódapatront. Feles pohár aljára töltesz egy minimális szörpöt (pl málna), és arra ráengeded a szifonból a szénsavas vodkát, majd ezt húzóra bevered. Egymás után 2-3 ilyen, és úgy borulsz le a székről egy perc alatt, mint egy zsák krumpli. :)
Szerintem öntök majd bele valami üdítő v szörpfélét, hogy jobb legyen az íze.
De jöhetnek még válaszok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!