Nektek melyik alkoholos ital ízlik legjobban?
Figyelt kérdés
2017. aug. 28. 00:15
1/23 anonim válasza:
Ouzo, amit egyszer kóstoltam de szeretem az ízét és a sör.
2/23 anonim válasza:
A karamellás berentzen nagyon finom, de alapból a vodkát szeretem mert rengeteg dologgal keverhető és nagyon finomra meg lehet csinálni. Viszont a csoki likőr, whisky, captain morgan (kólával), ouzo és a gold tequila is nagy kedvencem. Általában az ízlik a legjobban amit éppen kívánok, de volt olyan hogy egyik sem esett jól, nálam ez inkább hangulatfüggő.
3/23 anonim válasza:
Egy nagyon jó minőségű gyümölcspálinka "irtó" jó tud lenni!
Kedvenc a barack, körte, törköly.
4/23 anonim válasza:
Én nem szeretem az erjedt ízt (sör, bor), sem azt, ha erős az ital, szóval kb a likőrök és koktélok maradnak. De ott már annyira nem válogatok, pl vodka-(sok)narancs megteszi.
6/23 anonim válasza:
A jóféle kerítésszaggató papramorgó boszorkányfing.
8/23 anonim válasza:
Nem szeretem a töményeket. A jó sört és a bort viszont igen.
9/23 anonim válasza:
Egy finom házi körte vagy barack pálinka a kedvencem.
10/23 anonim válasza:
unicum és jager! de ahogy mondani szokták, minden ital jo, ha a levegőnél surubb és az ecetnél édesebb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!