Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogy rúgjak be diszkóba...

Hogy rúgjak be diszkóba viszonylag olcsón?

Figyelt kérdés

Előtte nincs alkalmam inni be nem lehet vinni semmit.. nagyon nézik.

Sose vagyok kb. keszen pedig whiszkit keverek vodkával.

Mit keverjek hogy legyen hatása , de ne legyek nagyon berugva?

2017. okt. 7. 08:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát ha előtte nem tudsz inni az nem lesz olcsó mulatság semmi esetre sem. Idd a legolcsóbb töményet sörrel, talán úgy úszhatod meg a legolcsóbban.
2017. okt. 7. 09:06
 2/11 anonim ***** válasza:
2000 körül szokott lenni abszintos koktél a legtöbb helyen. Azt bevered húzóra és valszeg elég is lesz.
2017. okt. 7. 09:11
 3/11 anonim válasza:
65%
De miert kell berugnod? Vsak mondom, hogy az nem menő
2017. okt. 7. 09:33
 4/11 A kérdező kommentje:

Abszintet soha nem ittam meg , annyira ut?

Nem menosegbol rugok be, hanem mert jo erzes xD

Vidam minden stb..

Nem akarok atom reszeg lenni csak a jokedv legyen meg .

Amugy 5000 ret szoktam elba*ni de az a multkor mar nem volt eleg xD

2017. okt. 7. 11:06
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem üt annyira az abszint. Annyi hogy általában 70-80%-os, ezért nyilván fele annyitól berúgsz mint 35-40%-os töménytől, de jellemzően nagyon drága is. Tegyük fel x helyen 500Ft a 4cl a legolcsóbb vodkából ott általában az abszint 1000Ft körül van 4cl tehát semmivel sem olcsóbb. Arról nem is beszélve hogy az itthon kapható abszintok szinte kivétel nélkül mind hamisítványok, az igazi még sokkal drágább.
2017. okt. 7. 15:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Vegyél egy üveg 72 fokos Tatrateat, aztán igyál meg belőle pár felest a diszkóba menet előtt... kb ez a legegyszerűbb, más kérdés, hogy ez a cucc tényleg érdekes dolgokat tud művelni olyan emberrel aki nincs hozzászokva.
2017. okt. 7. 17:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Pedig csak az előtte ivás a megoldás. Régen mikor kezdtünk eljárni csórók voltunk felittunk egy kocsmában kommersz szeszből meg kisfröcssből. A A buliba meg elvoltunk pár sörrel
2017. okt. 7. 19:19
 8/11 anonim ***** válasza:
49%
Igyál meg egy liter hubit sörrel.
2017. okt. 7. 22:30
 9/11 anonim ***** válasza:
8-as vagyok, még a diszkó előtt persze
2017. okt. 7. 22:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Igyàl sört szivószàllal :-)
2017. okt. 15. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!