Energia ital függőség?
Én is voltam függő, elég durván rákattantam a Hell-re, Burn-re,Monster-re.
Napi 7-8 Hell-t megittam. Nem mondom hogy maga az energiaital okozott függőséget, vagy is inkább mentálisan szorított a börtönébe. Nem a testemnek volt rá szüksége hanem lelkemnek. Elkezdtem leszokni, csökkentettem az adagot, megpróbáltam teljesen elhagyni, nem ment. Az első kudarc után még többet ittam. Napi 12-13-at. Aztán jött a következmény, mindennap szívszúrásom volt, volt hogy csak feküdni tudtam annyira fájt. Nem mentem el orvoshoz.
Megint megpróbáltam leszokni. Nem ment. Igazából olyan volt ez számomra mint másoknak a drog, az alkohol (vagy is a komolyabb függőségek). Ha bármi bajom volt, bármilyen problémával kellett volna szembenézni energiaitalt ittam.Olyan volt mintha kiütött volna, nem felpörögtem tőle hanem lenyugodtam, olyan érzés volt mintha 2 Xanax lett volna bennem legalább. Ez volt a menedékem a problémáim elől.
Egyre rosszabbul lettem, testileg és lelkileg is.Aztán jobban lettem, de az energiaitalt a mai napig nem bírtam elhagyni, lecsökkentettem persze az adagom napi 3-4 Hellre, vagy 2-3 Monsterre. Egyre közelebb vagyok ahhoz hogy teljesen elhagyjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!