Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Energia ital függőség?

Energia ital függőség?

Figyelt kérdés
Nem vagyok az csak meg szeretném kérdezni hogy milyen rendszeres fogyasztással lesz valaki függő? Én nagyon ritkán iszok álltalába bombát kb: 2 havonta egszer vagy 3 havonta. Félek a függővéválástól :) lécci írja már le valaki tapasztalt , vagy aki tisztában van ezzel hogy: Menyi és milyen rendszeresn kell energiaitalt fogyasztani hogy függők legyünk? Csak azért érdekel mert valaki ghülye kiprobálta hogy 1 nap 11-et megivott(a hülye, én nem merném) és valaki a 11. válaszolo írta hogy függő és ez kíváncsivá tet. :)

#energiaital #energiaital függőség
2017. szept. 25. 23:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
A Bomba miatt nem kell izgulnod, az nem is energiaital, csak üdítő, nincs benne több koffein, mint egy kólában.
2017. szept. 25. 23:56
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm akkor nincs gond :)
2017. szept. 25. 23:57
 3/13 Phoney ***** válasza:
85%
A szó amit keresel, koffeinfüggőség, és napi rendszerességű fogyasztásnál alakul ki. A súlyossága a napi mennyiségtől függ. Napi 1 doboz is okozhat enyhe elvonási tüneteket, de az leginkább csak fáradékonyság lesz. Hirtelen megvonással általában 2-3, de legfeljebb 9 napon belül elmúlik. Én többször is lejöttem már a koffeinről (legutóbb most hétvégén), a 3. naptól szoktam „normális” lenni.
2017. szept. 26. 05:39
 4/13 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm. Öhm... Nem tagadom mikor végzek eggyel, nagyon jól esne még egy :D De mindig egyet veszek és kb 1-2 perc után már nem is érdekel. De télleg nem szoktam tulzásba vinni, :)
2017. szept. 26. 08:16
 5/13 anonim ***** válasza:
89%

Én koffein függő vagyok. Napi 4 erős kávé a minimum, de volt ez már napi 5-6 is.

Előfordult, hogy ezt átültettem energia italba. 1 kávét akkor is ittam reggel, de utána nem kávét, hanem 1-2 energia italt fogyasztottam. Burn volt a kedvencem, ezen kívül a Red Bull. Borzasztóan kívántam az ízüket, nagyon szomjas voltam mindig, és úgy éreztem, csak ezekkel az italokkal csillapíthatom a szomjamat. Hiába ittam mondjuk 2 l vizet, akkor is szomjas maradtam, és csak a Burn elégített ki. Ezt nem akartam, így leálltam velük. Helyette marad a napi 4 kávé. Ez sem jobb, de egyszerűen imádom!

2017. szept. 27. 14:49
 6/13 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a választ :) Gondolom jó sokat pisilt :D
2017. szept. 27. 16:15
 7/13 anonim ***** válasza:
73%
Napi 1-től már kialakulhat enyhe. 2-3-tól már komolyabb. Lejönni nem nehéz róluk ekkor sem fizikálisan csak fejfájás fáradékonyság, kis ingerlékenység lesz. Mentálisan már nehéz megállni, hogy ne igyad, de azt is csak az első héten. Nem csak a koffein miatt addiktív, az ízük meg a cukor miatt is. Ha sima üdítőt iszol, arról is hasonlóan nehéz leállni.
2017. szept. 27. 18:58
 8/13 A kérdező kommentje:
Oké köszi :)
2017. szept. 27. 19:36
 9/13 anonim ***** válasza:
71%

Sexxx energyt már nem csinálnak úgy tudom, 2009-2013 közötti időszakban volt kapható, tehát már elég régen.

Egyébként se volt benne semmi érdekes, mezei edrink.

2017. okt. 2. 08:39
 10/13 A kérdező kommentje:
Vaklamiért nem csodálkozom hogy abba hagyták xxxD
2017. okt. 2. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!