Mennyi cukorfokra érdemes beállitani a mustot?
Figyelt kérdés
És akkor optimális esetben hány fokos bort nyerek? Kösz.a segitséget!2017. szept. 9. 21:57
1/2 anonim válasza:
20-22fok körül illik, legalábbis vörös esetében úgy tudom ezalatt az hajlamos + megromlani " is, a fehér jobban bírja, azt lejjebb lehet engedni, de azt is csak ilyen 18 körülire illett.
Mondjuk már 10 éve hogy itthon utoljára bort készítettünk, de addig elég nagy hagyománya volt, ennyi még rémlik.
2/2 anonim válasza:
Ha kevés van hamar elfogy 17 cukorfok is elég. De akkor ne várd el hogy eláljon egy évig. Én huszasra szoktam a fehéret és vöröset is. Az már minden szempontból megfelelő . 24 fölötti cukor nem forr ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!