Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Szilveszterre ennyi pia elég?

Szilveszterre ennyi pia elég?

Figyelt kérdés

Tudom még messze van de jobb későn kiírni. Szoval 4en leszünk és talán még 4 vagyis jelenlegi állás szerint 8fő. A pia amire gondoltunk:

1 üveg vodka

Fejenként 1-2 sör

1 vagy 2 Fütyülős

Plusz még néhány amiről nem döntöttünk

A társaságból csak én és a házigazda ittunk alkoholt nagyobb mennyiségben(reszegek voltunk) a kerdes hohy ez sok lesz e vagy keves, es milyen vodkat ajanlotok ami nem a legolcsobb de nem olyan draga (max 3000 ft)

2017. szept. 3. 21:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%
Kevésnek tűnik, ha mindenki iszik. Ha csak ketten isztok "rendesen" akkor elég lehet :D Vodkából a Finlandiát ajánlom, de az nem fér bele a keretbe, úgyhogy Royal vagy Kalinka.
2017. szept. 3. 21:36
 2/11 anonim ***** válasza:
48%

Ha elfogy max isztok vizet.

3rugóért csak retket lehet kapni.

2017. szept. 3. 22:03
 3/11 anonim ***** válasza:
24%
Addig még gyüjtsetek.Vagy tarháljatok valamelyik nagyszülőtől/szülőtől is páleszt! :D
2017. szept. 3. 22:28
 4/11 anonim ***** válasza:
79%
Látom, nem bízod a véletlenre!
2017. szept. 3. 22:39
 5/11 anonim ***** válasza:
48%
Ezt elég nehéz megmondani. Én például elvagyok maximum 3 sörrel egy buli alatt, mert a gyomrom nem nagyon rajong érte. Ellenben pálinkából szeretek sokat inni. De van olyan ismerősöm aki nyeli a söröket és egy buli alatt megiszik 8-10 dobozzal. Szóval ezt nektek kell tudni, hogy ki mit és kb. milyen mennyiségben szeretne fogyasztani.
2017. szept. 3. 23:23
 6/11 anonim ***** válasza:
8%
8 fő szilveszter nálam kb 40 doboz sör, 3-5 üveg bor, 2-4 üveg rövidital, de a helyedben még nem tervezgetnék, mert ha esetleg nem utaznak anyuék, akkor csak el lesz porolva a popsitok, hogy 14 évesen próbáltok bevodkázva kislányokat markolászni.
2017. szept. 4. 07:30
 7/11 anonim ***** válasza:
73%

6-os: fejenként megisztok többdeci pálinkát ÉS öt sört is?

Ti aztán mennyiségi ivók vagytok.

2017. szept. 4. 10:06
 8/11 anonim ***** válasza:
74%
Hát nálunk általában két út van, vagy borozunk, akkor fejenként két üveg , de mindig legyen plusz 2-3 üveg, vagy pedig sör felesezünk, akkor meg fejenként átlag 6 sört számolok mert nekem elég a 5 is de valakinek 7-8 is lecsúszik. Töményből meg fejenként 3-4 deci elég szvsz. Ez azért is jó mert azért ennyitől senki nem fog megvadulni de azért jól érezzük magunkat. Mondjuk fütyülőst meg ilyen üdítőket alapból nem veszek, ha pálesz akkor normális házi, meg nem igazán jó ötlet keverni, bár a vodka nem olyan vészes más piávál, de én akkor is maradnák 1 félénél.
2017. szept. 4. 13:48
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Hát a sör kevés lesz az biztos. 1-2 sör fejenként egy éjszakára ? Én meginnék úgy nyolcat tizet. Este héttől hajnal négyig. Pluszbegy két feles vagy négy
2017. szept. 5. 20:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Még kell a pezsgő!
2017. szept. 6. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!