Ennyi sörtől be lehet rúgni? Többi infó lenn
Figyelt kérdés
Jön ki haverom nincs sok pénz de kannás bort nem iszunk így hát arra gondoltam veszek 2 literes söröket és így kijön 14 liter :D Ennyi elég 2 embernek (nem szoktam nagyon sört inni) vagy mit ajánlotok ?2016. dec. 27. 12:27
1/12 anonim válasza:
14 litertől?
Ha nem valami fél százalékos citromos pancsolt akkor simán.
2/12 A kérdező kommentje:
2literes kőbányaikat vennék :D
2016. dec. 27. 12:38
3/12 nemcso válasza:
Simán megvan a jókedv és a vese átmosása :)
4/12 A kérdező kommentje:
na akkor király meg könnyebültem :D
2016. dec. 27. 12:54
5/12 szaszaa11 válasza:
Aha... hát ahogy elnézem a megfogalmazást 14-16 év körüliek lehettek, és nemrég ismerkedtetek meg az alkohollal. Ilyen feltételek mellett ha 7 liter sört elfogyasztotok, hmm... jó utat a detoxba! Még egy felnőtt ember, aki rendszeresen iszik is rosszul lenne ettől a mennyiségtől... nagyon rosszul. Ez 14 üveg sörnek felel meg/kopf... óvatosan!!
6/12 anonim válasza:
Nos. Érzékeny emberkéknek elég lehet 1 liter sör az alaphangulathoz, kicsit több a berúgáshoz.
Fejenként 7 liter az brutális. Nekem még vízből se menne annyi.
7/12 anonim válasza:
7 liter sörtől, néhány óra alatt előbb kaptok vízmérgezést, minthogy berúgnátok. Nem (csak) az alkoholtartalom a sok, hanem a rövid időn belül elfogyasztott folyadékmennyiség.
8/12 A kérdező kommentje:
Ittam már sokat de sört nem szoktam néha 1-2 tőt és ennyi vagy whiskey kólát vagy boros kólát szoktam meg pálinka,vodka :D
2016. dec. 27. 13:58
10/12 anonim válasza:
Hülyék vagytok! Hét liter folyadékot rövid idő alatt meginni halált okoz. Már ha meg tudod csinálni egyáltalán... amúgy meg nem fogjátok meginni az összeset, már két liter után berúgtok... ha meg tovább isztok, detox lesz a vége.
U.I.: Kőbányai ugyanaz a kategória, mint a kannás bor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!