2 liter sörtől be lehet rúgni?
Figyelt kérdés
3 boros kolát ittam már :D2016. dec. 23. 17:20
1/13 A kérdező kommentje:
5%-os a sör :D
2016. dec. 23. 17:24
2/13 anonim válasza:
Be hát. Én egy korsót is megérzek, nem tudom az normális e. Azt próbáld ki hogy sört összekeversz borral na attól lehet nagyon csúnyán
3/13 A kérdező kommentje:
az a baj nincs borom :/ nekem is az kéne de falun bezártak boltok :D
2016. dec. 23. 17:41
4/13 anonim válasza:
Emberfuggo. En ais feletol is be tudnek.
5/13 anonim válasza:
Az 4 doboznyi sör. Eléggé be lehet tőle állni. Én már kettőt is megérzek, sőt akár 1et is, ha nem olcsó vacak. A 4-4,5%os is tud ütni. Ha tetézed egy kis borral és pálinkával akkor tuti siker.
6/13 anonim válasza:
Attól függ. Mennyire vagy hozzászokva, hány kiló vagy stb.
Szokványos erősségű sörtől, tehát 4.5 - 5 % egyáltalán nem rúgok be, 10 - től sem, nem fér belém annyi, hogy berúgjak tőle.
Ha borra ráiszod, az már más, akkor esetleg megárthat.
7/13 anonim válasza:
Én már 1 dl sört is megérzek, nem is kedvelem. Jobb a pálinka, kevesebb benne a lé (ahogy Jávor Pál mondta).
9/13 Krukutyán Levente válasza:
Már 1 litertől is kellemesen. Pláne ha 1 órán belül megiszod.
10/13 anonim válasza:
Mikor még ittam mint az állat egy kétliteres flaskával benyomtam seperc , pláne nyáron . Alig éreztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!