Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit igyak hogy kevésbé hízzak?

Mit igyak hogy kevésbé hízzak?

Figyelt kérdés

Az utóbbi 5 évben felment rám úgy 7-8 kg.

Most a nyaron elég sokat söröztem és észrevettem, hogy lett eg kisebb pocakom.

Alapból hétvégente szokott lecsúszni néha sör, fröccs, vagy vbk. Pár éve nem nagyon ittam sört, inkább kevert rövideket.

Szóval szerintetek, amikor bejárok inni, mit igyak ami legkevésbé hízlal?

Sokan állítják, hogy a sör, sokan pedig, hogy a bor hízlalóbb.

Legyszi ne írjatok olyanokat, hogy semmit ne igyak stb nem ez a kérdés.

Zárójelben megjegyzem, hogy az egészséges táplálkozás híve vagyok és sportolok is elég sokat, nem az étel miatt kezdtem hízásba

És lány vagyok már túl a tini korszakon.

2017. aug. 26. 08:12
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Vizet igyál. Annak 0 a kalóriatartalma.
2017. aug. 26. 08:26
 2/9 anonim ***** válasza:
50%

Ha csak nem iszol ipari mennyiségben, kizárt hogy a piától jöjjön fel ekkora plusz. Ha nem változott semmi az életmódodban, akkor valószínűleg a kor teszi. 30 fölött én is durván hízni kezdtem.

Amúgy a sört és az édes italokat kerüld (édes bor, koktélok... stb.)

[link]

2017. aug. 26. 08:53
 3/9 anonim ***** válasza:
A házi szilva pálinkától se lehet hizni.
2017. aug. 26. 08:55
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
Vizet.
2017. aug. 26. 08:58
 5/9 anonim ***** válasza:
23%
A bor hízlal a legkevésbé, persze ha már kólával iszod akkor már eléggé más a helyzet, idd tisztán vagy fröccsben, de amúgy ja, csak alkoholtól nem valószínű hogy felvsúszik rád ennyi, főleg ha csak alkalmanként iszol.
2017. aug. 26. 09:20
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Azt igyál, amit szeretsz, csak ne sokat, akkor nem lesz negatív hatása.

Az életmódod is befolyásol, erősen szénhidrátszegény étrendbe inkább passzol a tömény, mint a sör és a bor, de bármi belefér, mennyiség és gyakoriság kérdése.

A kalóriatöbblet hizlal. Ha olyan vagy, mint én régen, aki ha iszik, akkor keveset, de nem eszik, akkor inkább "fogyaszt" az ivás. Nem ezen múlik, ez csak egyetlen tényező.

2017. aug. 26. 12:02
 7/9 anonim ***** válasza:
jól írták hogy a bor a legkisebb kalóriatartalmú de abból sem mindegy milyen, száraz vörös tudtommal a legjobb ilyen szempontból. persze ha valamivel keverve iszod szintén ügyelj rá hogy legalább cukor helyett édesítős legyen
2017. aug. 26. 12:50
 8/9 anonim ***** válasza:
38%
Vizet kell inni, ez nem kérdés. Amellett pedig a növényi olajok helyett állati zsiradékot fogyasztani, mert csak attól ürül az epe.
2017. aug. 27. 14:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Víz, víz, víz.
2017. okt. 4. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!