Mit igyak hogy kevésbé hízzak?
Az utóbbi 5 évben felment rám úgy 7-8 kg.
Most a nyaron elég sokat söröztem és észrevettem, hogy lett eg kisebb pocakom.
Alapból hétvégente szokott lecsúszni néha sör, fröccs, vagy vbk. Pár éve nem nagyon ittam sört, inkább kevert rövideket.
Szóval szerintetek, amikor bejárok inni, mit igyak ami legkevésbé hízlal?
Sokan állítják, hogy a sör, sokan pedig, hogy a bor hízlalóbb.
Legyszi ne írjatok olyanokat, hogy semmit ne igyak stb nem ez a kérdés.
Zárójelben megjegyzem, hogy az egészséges táplálkozás híve vagyok és sportolok is elég sokat, nem az étel miatt kezdtem hízásba
És lány vagyok már túl a tini korszakon.
Ha csak nem iszol ipari mennyiségben, kizárt hogy a piától jöjjön fel ekkora plusz. Ha nem változott semmi az életmódodban, akkor valószínűleg a kor teszi. 30 fölött én is durván hízni kezdtem.
Amúgy a sört és az édes italokat kerüld (édes bor, koktélok... stb.)
Azt igyál, amit szeretsz, csak ne sokat, akkor nem lesz negatív hatása.
Az életmódod is befolyásol, erősen szénhidrátszegény étrendbe inkább passzol a tömény, mint a sör és a bor, de bármi belefér, mennyiség és gyakoriság kérdése.
A kalóriatöbblet hizlal. Ha olyan vagy, mint én régen, aki ha iszik, akkor keveset, de nem eszik, akkor inkább "fogyaszt" az ivás. Nem ezen múlik, ez csak egyetlen tényező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!