Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Finom bor milyen legyen?

Finom bor milyen legyen?

Figyelt kérdés

Nem szeretem az alkoholokat. Nagyon ritkán meg kívánom a sort, de abból is csak a Heinekent.

Néha pedig bort kívánok. Eddig csak csak ilyen párszáz forintokat ittam,mint pl az egri bikavér. Szerintem ez nem finom!

Milyet érdemes kóstolni ami tényleg finom egy hozza nem értő számára is? Nem akarok több ezreket kiadni egy uvegert, de azért pár száz forintnál többet szándék rá!

A rosé sem jött be, sem a fehér.

Vörös és édes legyen.

Milyet kellene kóstolni?

2017. aug. 18. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Nem vörös, de a Tokaji aszú az finom, pedig nem szeretem a bort.
2017. aug. 18. 20:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt csak Tokajban lehet kapni, vagy boltokban is? Lehet hülye kérdés, de nem értek hozza, és ráadásul lány vagyok.
2017. aug. 18. 20:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A nagyobb élelmiszerboltokban is lehet kapni, mint pl a Tescoban
2017. aug. 18. 20:49
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Nincs olyan, hogy vörös és édes, az cukrozott pancs.
2017. aug. 19. 15:29
 5/6 anonim ***** válasza:

ízlés kérdése és nem ár kérdése. sztem a borok közt van a legnagyobb különbség ízben az alholfajták közt.

Még az is lehet,hogy műanyag palackos is elég lesz neked,de mindenképpen az ízlésednek megfelelően válaszz. édesebb,vagy savanykásabb,vagy testesebb,vagy könnyebb,vagy gyümölcsösebb...rengetegféle ízű van.

2017. aug. 20. 12:10
 6/6 anonim ***** válasza:
2017. aug. 20. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!