Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az alkohol vagy a cigi károsabb?

Az alkohol vagy a cigi károsabb?

Figyelt kérdés
heti egy bebaszás vagy napi 2 cigi?
2010. máj. 22. 20:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
56%
Az előttem szólónak tökéletesen igaza van,én pontosan így jártam!
2010. aug. 23. 09:51
 12/12 anonim válasza:
Nem érdekel, hogy melyik teszi tönkre hogyan a szervezeted, mert jogod van azt fogyasztani, amit akarsz, ha nem károsítasz vele másokat, és ezen van a hangsúly. Persze az sem jó, ha a gyerekek dohányfüstben nőnek fel, de rosszabbnak tartom, amikor a szülő az egész keresetét alkoholra költi, elhanayolja a családját, és minden este mocsok részegen ér haza. Ettől rosszabb az alkohol, mint a cigi, mert több passzív életet képes tönkretenni. Ehhez képest a cigi lassan 2 ezerbe kerül, mert a kormány úgy áll hozzá, hogy "Szívjad nyugadtan, de nem szeretjük, így akkor legalább kerüljön több adó a zsebünkbe" (ezért léptek fel ilyen erőszakosan az Elfbar ellen amúgy, mert leszoktak volna a sima cigiről az emberek), míg az alkoholnak nem nagyon nő az ára, mert társadalmilag sokkal elfogadottabb.
2022. nov. 18. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!