Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az alkohol vagy a fű a károsabb?

Az alkohol vagy a fű a károsabb?

Figyelt kérdés
Sok érvet és ellenérvet lehet hallani mind2 mellett, és kíváncsi vagyok arra, hogy kinek mi a véleményes biológiai és kulturális/szociális szempontból, ha összevetjük ezt a két szert. Nekem van saját véleményem, el is mondom ha szeretnétek, de kíváncsi vagyok mások érveire, és gondolataira.
2010. szept. 12. 17:10
 1/7 anonim válasza:
Alkohol. SOKKAL rosszabb. Biztos fognak ideírni retten okos emberek aki megcáfolnak, de én tapasztalatból beszélek.
2010. szept. 13. 16:31
 2/7 anonim válasza:
rettenet. sorry :P
2010. szept. 13. 16:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Mindkettő, mert nem csak az egyénre előbb utóbb a környezetére is káros. Én jobban utálom az alkoholistákat, tapasztalat....
2010. szept. 14. 23:54
 4/7 anonim válasza:
az alkohol és a fű, olyan mint a káposztástészta és a békacomb. minddkettő ugyanolyan, csak az egyiktől félünk, mert ismeretlen :)
2010. szept. 15. 04:16
 5/7 anonim válasza:

alkohol.

én bevallom hogy iszom és szívok is, mikor melyiket, de bulikban kizárólag alkohol, barátokkal "összejövetelkor" pedig szívunk.

az alkoholtól az emberek, főleg a férfiak erőszakosak lesznek, könnyen összeverekednek bárkivel, és undorító szaguk lesz és undorítóan is fognak kinézni.

a fűtől csak bepunnyad az ember, és jobban magába mélyed.

olvastam valahol, hogy valaki azt írta hogy ahányszor beszív verekedni támad kedve, de szerintem ez kamu. a fűtől gyengének érzi magát az ember, kerüli ha lehet az idegenekkel való kapcsolatokat.

szóval szerintem az alkohol rosszabb, de mindenki döntse el maga, hogy melyikkel él.

2010. szept. 15. 06:33
 6/7 anonim ***** válasza:

f szt a szátokba!!!

aki nem ért hozzá ne írjon ide légyszives...

ezen mit kell érvelni? alkohol mérgezésbe folyamatosan halnak meg az emberek...holott fűbe még senki sem halt meg...

2011. ápr. 8. 15:39
 7/7 A kérdező kommentje:

Én tudom, a fű mellett vagyok, magam is szoktam élni vele...:)

Amúgy rengeteg fű-ellenes fröcsögést láttam ezen az oldalon, meg sokan állítják, hogy az alkohol kevésbé káros. Akartam itt látni az érveiket, aztán kielemezni őket, de aztán csendben lettek, mivel nincsenek érveik...

2011. ápr. 8. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!