Okozhat hasmenést a bor?
Figyelt kérdés
a hétvégén ittunk jó sokat egy édes zweigelt nevű különlegességtől, melynek hatására mindenkinek úgy ment a hasa, hogy az nemigaz. ez a bortól volt?2010. máj. 22. 18:55
11/12 ve74 válasza:
Mivel szervezet kérdése..baromság,hogy nem."ettől aztán nem lesz bajod" Halljuk sokszor".Én imádom a száraz vöröset de legyen az 500 vagy 6000ft-os,rögtön átmegy rajtam...perszeembere válogatja de kijelenteni,hogy nem:marhaság!
12/12 anonim válasza:
nekem igaz nem hasmenésem volt, csak elég gyakran kellett WC-re mennem, pont miután előző éjjel buliban megittam vagy 7 deci bort. Pedig nem az a kifejezettem olcsó volt, hanem rendes üveges, ezervalahány forintért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!