A vodkának lesz baja, ha átöntjük egy műanyag üvegbe? És kb.5 napig nem használjuk.
Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 18:17
1/8 anonim válasza:
ha tiszta az üveg és nem teszkógazdaságos a vodka akkor nem :D
3/8 anonim válasza:
Nem hiszem, mi is át szoktuk. :P
4/8 Phoney válasza:
Ez a "teszkógazdaságos" legenda egyébként honnan jön...? Ami 40 fokos, az akármilyen sz*r, nem romlik meg.......mégpedig csakis azért, mert 40 fokos.
A műanyag flakon nem tesz jót az íznek hosszú távon, de a TESZKÓSNAK pl tök mindegy.
6/8 anonim válasza:
sőrt is lehet műanyag flakonba kapni (1L-ereseket).Am mért nem teszünk?Csak az "illem" miatt,vagy lesz vmi baja?
7/8 Phoney válasza:
1. nem biztos, hogy a sört "kólásflakon-műanyagba" töltik. Nem mindegy, milyen műanyag.
2. tudomásom szerint komoly sörök sosem kerülnek műanyag palackba, ez nem lehet véletlen.
3. egy 5%-os alkohol-oldat lehet, hogy nem oldja azt a műanyagot, amit a 40-50%-os igen. Láttam már műanyag palackban besárgult párlatokat.
8/8 anonim válasza:
bizonyos fajta műanyagokat old a magas alkoholtartalom. mellesleg az üveg állítólag kiteljesíti az ízeket, én hiszek a gasztrosoknak:D a teszkógazdaságos megjegyzést írok vagyok, itt természetesen az eredeti ízvilág elvesztése nem feltétlenül jelent gondot... így értettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!