Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha a pálinka elkezdte marni a...

Ha a pálinka elkezdte marni a PET palackot akkor azzal lehet vlmit csinálni? Mert most úgy néz ki mint a Limonádé

Figyelt kérdés

2017. júl. 14. 20:28
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
100%
A palackkal már semmit nem lehet csinálni.
2017. júl. 19. 18:36
 22/24 anonim ***** válasza:
Elvileg iható, gyakorlatilag én egyszer ittam hasonlót, le sem ért, már löktem is ki. Borzasztó műanyag íze volt. Szerintem dobd ki, mert nem igazán van élvezeti értéke. Bár, ha fura az ízlésed nyugodtan idd meg.
2017. júl. 20. 09:04
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
A 14-es vagyok ismét. Látom, a reakciókból, hogy sokan hitetlenkednek, ezért kitaláltam egy kísérletet, amibe szívesen bevonok bárkit. Szóval, akinek kétsége van a pillepalackban való tárolásról, annak felajánlom, hogy bármelyik pálinkámból adok egy litert, ( Szentkirályi, vagy babavizes palackban ) azzal a feltétellel, hogy eljuttatja az ongai, vagy a gyulai versenyszervezőknek. Aztán majd a jövő évi versenyeken eldől a kérdés. :) (természetesen a nevezési díjat, a párlat adójegyet én biztosítom )
2017. júl. 20. 13:38
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a felajánlást én is tartom. Elszomorító de ha pet palackból zavaros rossz ízű pálinkát iszol azért van mert már akkor is rossz volt mikor bele lett öntve.
2017. júl. 20. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!