Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha valaki gyorsan megiszik...

Ha valaki gyorsan megiszik egy doboz citromos sört, akkor attól már becsíp egy kicsit?

Figyelt kérdés
És ha még iszik még egyet rá?
2010. máj. 21. 14:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha szívószállal iszod jobban hat és ütösebb is.De ha esetleg nem ettél még semmit és 2doboz sőrt megiszol akkor is jobb és igen becsíphetsz!
2010. máj. 21. 14:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Attól függ melyik sört. A legtöbb citromos sörben 2% körüli az alkoholtartalom ami szinte elhanyagolható. Szóval nem citromos sörtől nem fogsz becsípni.
2010. máj. 21. 14:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Én is hallottam már a szívószálas dologról, de az miért szokott hatni?
2010. máj. 21. 14:41
 4/7 anonim ***** válasza:
A citromos sörök nagyon gyengék, én elég gyorsan becsípek, de ezekből még tanuláskor is elkortyolok 1-1 üveggel és semmit nem érzek.
2010. máj. 21. 14:42
 5/7 anonim ***** válasza:
a szívószál feltételezi a lassabb ivást. tehát tovább marad a szádban. a közepes alkoholtartalmú és szénsavas italok pl sör, pezsgő nyálkahártyán át jobban beszívódnak. ezért ha sokáig tartogatod a szádban és szívószállal iszol, garantálom, h 1 sört is megérzel...:D
2010. máj. 21. 14:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Én szoktam inni Gösser Ice-t, legtöbb helyen szívószállal adják ki, de soha nem éreztem meg még eddig. 1-2 kis üveggel szoktam inni. 22/L
2010. máj. 22. 10:58
 7/7 anonim válasza:

hát ez emberfüggő

mindenki máshogyan bírja az alkoholt

barátnőmön pl meglátszik egy citromosgösser is

2010. máj. 22. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!