Mi lehet az oka?
Eddig kétszer fordult elő az, hogy az alszeszt nehezen tudtam lefinomítani. Lefokoltam 25 alk. fok alá, a mennyiség nem volt túl sok se túl kevés, kb. 10L a (nettó) 25L-es főzőben, a hűtővíz hideg volt, mégis 65 alk. foktól (ami nyilván közel sem pontos érték, mert kb. 2dl-es az eprüvetta) megszakad a folyás és csak csöpög, hiába növelem a "fűtést", nem tudom biztosítani az egyenletes folyást. Ez mitől lehet?
Ritkán fordult eddig elő, mint írtam csak kétszer, de elég idegesítő dolog, mert innentől kezdve 2-3× annyi ideig tart a főzés befejezése, mint ideális esetben.
Egyáltalán nem értem a dolgot, két különböző gyümölcs cefréjével fordult eddig elő (cseresznye, körte), a hőmérsékletnek bőven elegendőnek kellene lennie a párolgáshoz, pláne így, 60 alk. fok felett, (mert kóstolással azért érzem, hogy közelebb van a 60-hoz, mint az 50-hez) a berendezés meg rendben van, hisz az előtte lévő alkalom ill. az utána lévő alkalom során nem jelentkezik ez.
:D :D :D
OK! Esetleg valaki más, ha válaszolna, ha nem az sem baj, csak te hagyd abba az ötletelést. Köszönöm!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!