Melyik alkohol való kezdőknek?
Aranyszabály: NE KEVERD!
Gyengébbekkel kezdd, ne igyál sok töményet. Aztán majd megszokod.
Ha kezdő vagy, inkább ne keverd az italokat s amúgyis lassan, mert az alkohol csalós, bedobsz párat és filmszakadás. Tapasztalat.
Ha mennyiséget akarsz inni, legyen inkább pl. sör, az lightos.
Most nem sztorizok hosszan, de volt egy buli kezdőként... Mindent kipróbáltam s ez háznál volt, ahol a Bloody Mary is elég intenzív alkoholtartalmú volt, nem sajnálták a piát :D Kezdőhöz képest nagy mennyiség, keverve. Másnap a vizet is kihánytam, nem poén.
A kevert italok jók mert az alkohol arányát kevesebbre is veheted.
Ne tégy a tonichoz csak 2-3 cl gint a feles helyett, a kólához 1 dl bort önts ne 2-3 dekát.Stb.
És ne igyál össze vissza mindent mert tényleg gatte lesz.
Ha soha nem ittal meg, akkor mar 1 jager is sok lesz elsore. De ugyis lecsapod ra gyorsan a masodikat, ugyhogy eleg rovid lesz a buli szamodra. :D
Majd megtudod milyen pokoli rosszul tud lenni az ember az alkoholtol.
Mondjuk az se mindegy, hogy egy 45 kilós csaj vagy épp egy 85 kilós megtermett férfi iszik meg ennyit.
Bár keverni meg amúgy is egy oltári paraszt ( Bocs, máshogy nem tudom megfogalmazni ) szokás. Mindig a kis 15-18 éveseket juttatja eszembe mikor be akarnak rúgni, de persze az íze az nem jó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!