Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Nagyon sokan isznak az osztály...

Nagyon sokan isznak az osztályomban, berúgnak hétvégente, cigiznek, és én vagyok szinte az egyetlen aki nem. Furcsán érzem magam. Mi legyen?

Figyelt kérdés

Kezdjek el én is inni? Nincsenek nagyon barátaim, és nem is szimpatikusak, de mégis jól jönne egy két segítő kéz. Lehet el kéne kezdenem inni meg cigizni , és akkor menő leszek és lesznek barátaim?

16/F

2017. júl. 3. 14:59
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Hiába iszol és cigizel, attól nem leszel menő, jellem kell.
2017. júl. 3. 15:11
 2/8 anonim ***** válasza:
37%
Ilyen emberekre van szüksége a pártunknak és a kormányunknak.
2017. júl. 3. 15:33
 3/8 anonim válasza:
100%

Ez nagyon rossz ötlet amit írsz. Abban a korban vagy amikor könnyen befolyásolható vagy a kortársaid által. Lehet, hogy most ezt gondolod a legjobb és legegyszerűbb módnak...és tényleg egyszerű. Te is beállhatsz közéjük berughatsz velük, szívhatod azt a szart...így közéjük tartozhatsz...aztán kB két év múlva lesz legalább egy függőséged és akik miatt csináltad rég nem lesznek melletted.

Az első válaszolónak igaza van, jellem kell és ki kell tartanod amellett amit helyesnek tartasz.

Persze attól még lóghatsz velük, nem feltétlenül kell ugyanazt csinálni. Bár nem biztos, hogy ők a megfelelő emberek.

Középsuliban nekem is szinte csak olyan 'barátaim' voltak akik cigiztek és minden hétvégén berugtak, én nem csináltam, kicsit furának és kívülállónak tartottak de nem cikittek miatta. És ebből a társaságból is sokan voltak olyanok akik csak a beilleszkedés miatt kezdtek el így viselkedni. Így visszagondolva büszke vagyok magamra, hogy engem nem tudtak befolyásolni.

2017. júl. 3. 16:24
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi sokat segítettél

Megnyugtattál:)

2017. júl. 3. 19:40
 5/8 anonim válasza:
53%
Szia!Te döntöd el mit szeretnél,nem kell olyannak lenni mint ők én cigizek néha iszok barátokkal egyszer berugtam az jo volt es en is igaz hogy fiatal vagyok de azer is csinálom mert menő és én nem akarok egyikről se leszokni,egyszer élsz,inkább legyen kalandos az életed mint unalmas,visszatérve ha elkezded csinálni lesznek barátaid de szerintem akkor a személyiségednek is megkell változni
2017. júl. 4. 01:58
 6/8 Mojjo ***** válasza:
100%
@5: Jaja, állati menő szánt szándékkal égéstermékeket vezetni a tüdődbe. Majdnem annyira, mint funkcionális analfabétának lenni.
2017. júl. 4. 02:37
 7/8 anonim ***** válasza:

nem lesz több barátod ha cigizel,és iszol ellenben büdös leszel sok cigitöl,és tanulményi eredményed sem lesz fényes ha hétvégén iszol,nem leszel menő.

elhiszem hogy szeretnél kortársakhoz tartozni ,barátokat szerezni,de ne ilyen áron,nem éri meg.ja és szüleid gondolom ha zsebpénzt kapsz nem cigire és alkoholra adják.

2017. júl. 4. 05:29
 8/8 anonim válasza:
Nem lesz több barátod max. a ....fejek, de általában akik isznak meg cigiznek bekébzeltek. Nem tartozz közéjük!
2017. júl. 7. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!