Létezik rózsapálinka?
Figyelt kérdés
Hallottam hogy rózsából készítenek lekvárt. Amiből lekvárt lehet készíteni abból pálinkát is alapon kérdezem.2010. máj. 20. 11:16
1/9 anonim válasza:
szia! azt 100 % tudom, hogy Bulgáriában van rózsalikőr, de nem voltam képes megkóstolni.
üdv.
2/9 anonim válasza:
én nagyon szeretem a rózsateát illetve a rózsasziromból készült lét. nagyon kíváncsi lennék hogy milyen a rózsából készült alkoholos ital, sajna még nem találkoztam vele.
3/9 anonim válasza:
Annyi cukrot a rózsa nem tartalmaz hogy alkoholos erjedés jöhessen létre.Ha ilyen van is hogy rózsalikőr ott a rózsaolaj csak ízesítő lehet.
4/9 anonim válasza:
Pálinkát CSAK cukortartalmú gyümölcsből lehet főzni!
Amiben hozzáadott cukor van, nem is szabad pálinkának nevezni. A rózsa csak ízesítésre jó.
5/9 Szergejevits válasza:
Mindenből lehet pálinkát készíteni ami szerves,az a lényeg hogy rohadjon. Pl.:disznószarból is lehet csak ember legyen a talpán aki megissza :D (komoly)
6/9 anonim válasza:
Nem vitázni akarok, de ha nincs cukor - nincs alkoholos erjedés!
8/9 anonim válasza:
Akkor az már nem pálinka, hanem "cukorcefre", bár meghülyülni attól is lehet.
9/9 Szergejevits válasza:
AZ A LÉNYEG , HOGY BUTÍTSON :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!