Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hány dl-től ütnek be a tömény...

Hány dl-től ütnek be a tömény italok? Pl:whisky, teqila, vodka.

Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 19:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Emberfüggő.
2010. máj. 19. 19:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Ember, a töményen belül is fajta és helyzet függő.

Csak hogy értsd: Párom ülve beszélgetve iszogatva 7dl whiskyt meg sem érez, buli (mozgás) közben lecsuszik a 2l is anélkül hogy hulla részeg legyen. Ha vodkát iszik vagy bármi más töményet akkor 2dltöl is padlon van.

Én buli közben szintugy anélkül megiszok 2 liter bármien töményet, kivéve pálinka hogy a jókedven kívül bármi bajom lenne.Ülve viszont 0.5l bor vagy sör is kitud ütni.

Anyám tök mindegy hogy mit és hogy iszik amiben alkohol van attol 1dl is padlóra küldi.

Bocs hogy ilyen hoszú voltam, csak ilyen téren nem lehet általánosítani, mert mindenki más.Ami egyformán igaz minden emberre hogy káros.De néha jól esik. :)

2010. máj. 19. 19:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
ha ezt komolyan írtad akkor respect:D
2010. máj. 19. 23:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Függ az ember méretétől. Minél nagyobb annál több a vére, ahova bejut az alkohol.

Másik. Ha pár órával előtte eszik az ember valami zsírosat, akkor növelni tudja a bevihető dózist.

Egy esküvőn délután négy és hajnali hat között lecsúszott 10 Jager, 5 Black Johnnie, 4 Agárdi és 12 longdrink (vodka-narancs, gin-tonic, mindegyik 1:2 arányban) és semmi bajom nem lett. Segített a sok kaja, illetve megittam óránként 3 deci rostosat. Ezen praktikák segítségévek végig tudtam tartani a "már jól érzem magam, de még tudom a Fibonacci-sorozat két számjegyű tagjait".

Ellenpélda: múltkor éhgyomorra lement 2 sör és 4 Fütyülős Málna és simán teleport állapotba kerültem.

2010. máj. 20. 01:07
 5/6 anonim ***** válasza:
2dl vodka, pálinka vagy bármi tömény. Vagy egy üveg bor.
2010. máj. 22. 20:18
 6/6 anonim ***** válasza:
én pl. jagerből kb 4-5 decit kell igyak hogy annyira berugjak hogy hányingerem legyen,ha nem éhgyomorra iszom,de nem is zabáltam tele magam, ugyanilyen állapotba vodkából elég 2-3 deci is.
2011. ápr. 29. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!